Ringa utomlands med kontantkort

Kontantkort inom EU/EES

Du kan ringa och SMS:a inom EU/EES med alla våra kontantkort förutom Fastpris Mini, Kompis och BAS.

När du tankar Fastpris får du inget saldo eftersom det ingår fria samtal, SMS och MMS inom Sverige och EU/EES (gäller inte Fastpris Mini).

Med Standard ringer och SMS:ar du till samma rörliga pris inom EU/EES som hemma i Sverige.

Kontantkort och övriga världen

+Saldo

När du ringer till och från länder utanför EU/EES behöver du fylla på ditt kontantkort med pengar, ett så kallat +Saldo. Du behöver fylla på med ett +Saldo som överstiger vad 10MB surf kostar i det land som du befinner dig i alternativt inaktivera dataroaming i inställningarna din mobil.

Tips! Tänk på att surf i utlandet snabbt kan bli kostsamt, vi rekommenderar därför att du köper ett Paket med utlandssurf.

Du kan tanka flera +Saldo på samma gång om du behöver ett större belopp. +Saldo har ingen giltighetstid. Det betyder att om giltighetstiden för ditt kontantkort går ut finns pengarna från ditt +Saldo fortfarande kvar. +Saldo köper du enkelt på comviq.se/tanka och i vår app.

Amigos och Amigos Allo

Med Amigos ringer du till utlandet med samma priser som för Fastpris. Skillnaden är att du inte behöver köpa till ett +Saldo.

Med Amigos Allo ingår upp till 100 minuter till 30 länder i Mellanöstern med närhet, samt EU/EES. Dessutom ingår fria samtal, SMS, MMS i Sverige och upp till 5 GB surf som du även kan använda när du är utomlands inom EU och EES.

Relaterade artiklar

Relaterade artiklar

+SaldoUtlandsminuter hos Comviq

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.