Karim surfar på sanddynorna.
5G- abonnemang

Mobiler

Karim fyller 80 år! Vi firar med maxad rabatt och 80 GB surf till priset av 20 GB på utvalda mobiler.
  • Spara på mobilen
  • 5G och grym täckning
  • Fri leverans

Vanliga frågor

Hos Comviq finns många olika mobiltelefoner. Vi har många mobiler till ett riktigt schysst pris - du kan till och med få en mobil på köpet. Vi har också de senaste mobilerna med grymma kameror, snabba chip och många coola funktioner.

Vad du än har för behov och önskemål kan du hitta rätt mobiltelefon med abonnemang hos oss på Comviq.

Abonnemanget får alltid 24 månaders bindningstid, när du köper mobil tillsammans med abonnemang. Du kan välja att delbetala din mobiltelefon i 24 eller 36 månader. Du får alltid en rabatt på mobilen när du skaffar med abonnemang. Rabatten är olika stor på olika mobiltelefoner.

Hos Comviq finns det varje månad en utvald mobil till ett extra bra pris. Mobilen är märkt med "Månadens mobil" så du lätt kan hitta den. Det här är ett enkelt sätt att spara pengar när du skaffar ny mobiltelefon.

Ja, när du skaffar ny mobiltelefon med abonnemang från oss får du ett extra bra pris på mobilen. Du ser alltid på produktsidan hur mycket du sparar på mobilen jämfört med ordinarie pris. Ibland får du till och med mobilen på köpet.

Håll gärna utkik efter våra superdeals, där priset är ännu lägre än vanligt under en begränsad tid.

Det finns flera fördelar med att köpa mobil direkt från oss på Comviq. Först och främst får du mobilen till ett riktigt bra pris när du samtidigt skaffar abonnemang.

I våra abonnemang ingår alltid fria samtal och SMS, plus rejäla surfmängder att använda i vårt mobilnät som täcker 99,9 % av Sveriges befolkning.

Idag har även många prisvärda mobiltelefoner stöd för 5G och du hittar dem enkelt utan att lämna den här sidan. Använd funktionen Filter och kryssa i 5G-rutan. Välj sedan Visa resultat.

Skaffa en 5G-mobil och mobilabonnemang med 10 GB eller större för att surfa i 5G-hastighet ända upp till 100 Mbit/s. För studenter och seniorer ingår 5G i abonnemang med minst 20 GB.

Det finns fördelar med både kontantkort och abonnemang.

Genom att skaffa mobiltelefon med abonnemang får du ett bättre pris på mobilen och för de flesta blir också totalpriset billigare. Andra fördelar är att allt sköts automatiskt, utan att du behöver fylla på regelbundet, och att du får mycket surf till ett bra pris.

En fördel med kontantkort är att du kan vara mer flexibel och välja den prisplan som passar dig bäst för tillfället.

Självklart! Om du redan har en bra mobil är du alltid välkommen att komplettera den med ett schysst mobilabonnemang. Alla våra aktuella abonnemang har fria samtal och SMS, så du behöver bara välja hur mycket surf du behöver.