Schyssta erbjudanden

Här hittar du aktuella erbjudanden och våra senaste nyheter.

Månadens mobil

Samsung Galaxy S24 Ultra – från 529 kr/mån

Just nu kan du skaffa nya Samsung Galaxy S24 Ultra till ett riktigt schysst pris! Med 10 GB mobilabonnemang.
Flip6 lifestyle

Sjätte generationen är här

Skaffa nya Flip6 och Fold6

Nu har Samsungs vikbara Galaxy Z Flip- och Fold-mobiler nått sjätte generationen och är smidigare, snabbare och smartare än någonsin. Säkra din Flip6 eller Fold6 redan nu så får du även de grymma hörlurarna Galaxy Buds3 Pro och ett riktigt bra mobilskal på köpet!
Karim surfar på sanddynorna.

Skaffa mobil med 80 GB till priset av 20 GB

Karim fyller 80! Fira med oss

Vi firar Karims 80-årsdag med grymma priser på utvalda mobiler med abonnemang. Dessutom kan du skaffa 20 GB mobilabonnemang med fyrdubbel surf. Du betalar för 20 GB men får 80 GB!
Karim surfar i molnen

Spara upp till 1 200 kr på mobilabonnemang!

Skaffa stort abonnemang till litet pris

Passa på att uppgradera till ett riktigt schysst 5G-abonnemang. Just nu kan du spara upp till 100 kr/mån i ett helt år på våra bästa mobilabonnemang.
Karim surfar i mobilen

Spara 3690 kr på mobilt bredband

Kampanj! Surfa obegränsat för 299 kr/mån

Med mobilt bredband kan du surfa precis så mycket du vill utan att oroa dig över att surfen ska ta slut. Det bästa av allt är att det fungerar överallt där det finns 4G-täckning – allt du behöver göra är att koppla in routern och surfa! Just nu kan du skaffa mobilt bredband till ett riktigt bra pris om du väljer att binda abonnemanget i 24 månader. Dessutom bjuder vi på en schysst 4G-router, värd 1290 kr.

Skaffa mobil med maxat studentabonnemang

Som student får du alltid extra mycket surf till ett schysst pris hos Comviq. Fria samtal och SMS ingår och du kan använda upp till 20 GB av din surf inom EU/EES utan extra kostnad. Dessutom ingår alltid 5G i hastigheter upp till 100 Mbit/s när du skaffar mobil med abonnemang. Spana in våra bästa deals just nu på de senaste mobilerna med studentabonnemang!