Apple Watch SE, Series 8, Ultra
  1. Hem
  2. Smartwatch
  3. Apple

Apple Watch

Just nu får du eSIM för smartwatch på köpet i 3 månader när du skaffar valfri Apple Watch. Skaffa eSIM genom klockan senast 19 juni för att ta del av kampanjen.

Kampanj

Mors dag.

Håll koll på hjärthälsan!

En gåva för bättre hälsa och välmående? Köp en Apple Watch SE till någon du tycker är speciell. Eller varför inte till dig själv? Den varnar om du har oregelbunden hjärtrytm eller ovanligt hög eller låg puls, och har mängder av funktioner för effektivare träning. Med ett eSIM till klockan håller du dessutom enkelt kontakten med vänner och familj direkt från handleden.

Till Apple Watch SE
Apple Watch SE
Apple watch Ultra aktivitet

Designad för utmaningar

Den mest robusta, tåliga och mångsidiga Apple Watch. Någonsin. Den stora skärmen med en ljusstyrka dubbelt så stark som någon annan Apple Watch går att läsa även i starkt solljus. Boetten är tillverkad i flygindustriklassad titan, den har extra lång batteritid, är vattentålig och är speciellt anpassad för att klara extrema miljöer, temperaturer och höjder. Apple Watch Ultra är designad för äventyr och uthållighet.

Apple Watch har många funktioner

Den har avancerade sensorer och appar för din hälsa, ta ett EKG eller mät pulsen och syrenivån i blodet. Apple Watch Series 8 är din följeslagare för en hälsosam livsstil. Den nya funktionen för temperaturavläsning ger dessutom ökad kunskap om kvinnors hälsa och med kraschdetektering, registrering av sömncykler och avancerade träningsdata får du hjälp att hålla dig frisk, aktiv och trygg.

Apple watch series 8 funktioner
Apple Watch Series 8 uppkopplad utan mobilen

Apple Watch cellular

Uppkopplad utan mobilen

Upplev total frihet att lämna både mobil och plånbok hemma. Med ett eSIM till din Apple Watch är du uppkopplad utan mobilen, du kan streama musik direkt från klockan när du är ute på löprundan eller svara på sms och samtal i skidbacken. Aktivera Apple Pay och betala smidigt och säkert med din Apple Watch.

För att skaffa eSIM till Apple Watch behöver du ha ett mobilabonnemang hos Comviq.

Vanliga frågor
Hur skaffar jag ett eSIM?
  1. Ladda ner Apple Watch-appen till din iPhone.
  2. Öppna appen i mobilen. Följ anvisningarna. I appen kan du beställa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch.
Vad kostar det med ett eSIM?

Det kostar 45 kr/mån.

Vad behövs för att skaffa eSIM till Apple Watch?

För att skaffa eSIM till din Apple Watch behöver du:

  • Comviq mobilabonnemang
  • En iPhone 8 (eller senare modell) med iOS 16.2 (eller senare operativsystem).
  • En Apple Watch (Series 4 eller senare modell) med watchOS 9.2 (eller senare operativsystem). Klockan måste ha stöd för eSIM.
Kan jag skaffa eSIM till Apple Watch oavsett iPhone-modell?

För att skaffa eSIM till Apple Watch behöver du en iPhone 8 (eller senare modell) med iOS 16.2 (eller senare operativsystem).

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.