Apple Watch-familjen

Apple Watch

Upplev senaste nyheterna från Apple. Smartare, ljusare och mäktigare. Ta dina äventyr till nästa nivå med Apple Watch!
En sportig person som tittar på sin Apple Watch Series 9. Det är vattendroppar i luften.

Möt Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9 och Watch Ultra 2 kommer med förfinade funktioner för din träning och hälsa. Den helt nya S9 SiP-processorn möjliggör massor av nya funktioner som den nya gesten dubbeltryck, medan andra generationens Ultra Wideband-chip hjälper dig att hitta din iPhone med maximal precision. Skaffa Apple Watch med eSIM så är du alltid uppkopplad och kan ringa, svara på sms och mycket mer direkt i klockan. Just nu får du 1 månad kostnadsfritt eSIM för smartwatch. Beställ eSIM i mobilens klockapp! Med eSIM till klockan är du uppkopplad utan att ha mobilen nära.
Kvinna springer med sin Apple Watch Series 9.

Apple Watch cellular

Uppkopplad utan mobilen Upplev total frihet att lämna både mobil och plånbok hemma. Med ett eSIM till din Apple Watch är du uppkopplad utan mobilen, du kan streama musik direkt från klockan när du är ute på löprundan eller svara på sms och samtal i skidbacken. Aktivera Apple Pay och betala smidigt och säkert med din Apple Watch. För att skaffa eSIM till Apple Watch behöver du ha ett mobilabonnemang hos Comviq.
En person klättrar i bergen med sin Apple Watch Ultra 2.

Designad för utmaningar

Den mest robusta, tåliga och mångsidiga Apple Watch. Någonsin. Den stora skärmen med en ljusstyrka dubbelt så stark som någon annan Apple Watch går att läsa även i starkt solljus. Boetten är tillverkad i flygindustriklassad titan, den har extra lång batteritid, är vattentålig och är speciellt anpassad för att klara extrema miljöer, temperaturer och höjder. Apple Watch Ultra 2 är designad för äventyr och uthållighet.
Apple Watch Ultra 2

Apple Watch har många funktioner

Den har avancerade sensorer och appar för din hälsa, ta ett EKG eller mät pulsen och syrenivån i blodet. Funktionen för temperaturavläsning ger dessutom ökad kunskap om kvinnors hälsa och med kraschdetektering, registrering av sömncykler och avancerade träningsdata får du hjälp att hålla dig frisk, aktiv och trygg. Apple Watch Series 9 kommer också med det nya S9 SiP-chippet och den smarta gesten dubbeltryck.
Apple Watch SE

Mer prisvärd än någonsin

Apple Watch SE är fullmatad med funktioner och kraftfulla sensorer som håller koll på din hälsa, träning och säkerhet. Fyll aktivitetsringar, både på land och i vatten, och låt den hjälpa dig mot en mer hälsosam livsstil. Familjeinställning gör den dessutom perfekt för familjemedlemmar som inte har en iPhone.

Jämför Apple Watch Series 9, Ultra 2 och SE gen 2

Vanliga frågor

  1. Ladda ner Apple Watch-appen till din iPhone.
  2. Öppna appen i mobilen. Följ anvisningarna. I appen kan du beställa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch.

Det kostar 45 kr/mån.

För att skaffa eSIM till din Apple Watch behöver du:
  • Comviq mobilabonnemang
  • En iPhone 8 (eller senare modell) med iOS 16.2 (eller senare operativsystem).
  • En Apple Watch (Series 4 eller senare modell) med watchOS 9.2 (eller senare operativsystem). Klockan måste ha stöd för eSIM.

För att skaffa eSIM till Apple Watch behöver du en iPhone 8 (eller senare modell) med iOS 16.2 (eller senare operativsystem).

Med så många utseenden och flera varianter finns det en Apple Watch för alla, men det är inte helt lätt att välja.Exempelvis har modellerna olika uppsättningar sensorer, och även varierande storlek på boett och skärm.Använd gärna vår jämförelsefunktion här på sidan för att ta reda på hur de olika modellerna av Apple Watch skiljer sig åt.