Lediga jobb

Bli en del av Comviq/Tele2 – Sveriges snabbast växande mobiloperatör! Kolla in våra lediga jobb eller skicka in en spontanansökan.

Kära regelbrytare, ifrågasättare och glädjespridare. Vi vill ha dig!

På Comviq så har vi inte glömt var vi kommer ifrån. Precis som vår grundare, Jan Stenbeck, utmanade det svenska telekommonopolet när han startade Comviq för 20 år sedan så fortsätter vi att utmana varje dag. Både marknaden och oss själva. Vi som arbetar på Comviq är en brokig skara människor. Olika nationaliteter, ålder, kön och förmågor men det som binder oss samman är en gemensam tro på några grundläggande värderingar. Om du känner igen dig själv i dessa så kanske vi har en roll just för dig.

Prisbelönt kontor

Bli en del av Comviq/Tele2 - Sveriges snabbast växande mobiloperatör! Kolla in våra lediga jobb eller skicka in en spontanansökan.

Härliga kollegor

Livet är för kort för att ha tråkigt. Tillsammans med Sveriges bästa kollegor ser vi till att ha roligt på jobbet. Varje dag!

Schysst kultur

Hos Comviq tycker vi det är viktigt att hjälpa, inspirera, och ta hand om varandra. Alla ska helt enkelt må bra på jobbet.

Våra värderingar

Livet är för kort för att ha tråkigt

Arbetet tar upp mycket av vår vakna tid. Därför är det viktigt att den tiden blir värdefull. För företaget, absolut, men framförallt för oss själva. Därför har vi alltid högt i tak och firar våra segrar. För det är roligt att vinna, speciellt om man gör det tillsammans.

Smarta risker är värda att ta

Titta innan du hoppar, ja. Men sen, hoppa! Vi vill att de beslut du tar är genomtänkta och strategiska, men vi vet också att ingen utveckling sker utan risktagande. Och vad händer om den smarta risken slår fel? Då har vi lärt oss något. Det firar vi också.

Engagemang är nyckeln till att skapa magi

Har du någonsin sett en trollkarl som inte tror på sitt nästa trick? Första steget i ett skapa förändring är en övertygelse om att man kommer att lyckas. Oavsett om du är säljansvarig eller back-end utvecklare så förväntar vi oss att du har en tro på dig själv, inre glöd och en vilja att göra skillnad.

Ett stort hjärta är en tillgång på jobbet

Visste du att modern forskning visar att osjälviska personer blir mer framgångsrika? Vi är noga med att ta hand om varandra, att behandla våra affärspartners med respekt och, framförallt, att vara schyssta mot våra kunder. Comviq ska alltid vara Billigt, Enkelt och Schysst!

Frihet under ansvar ger bästa resultat

Hos oss kommer du väldigt sällan bli tillsagd vad du ska göra. Istället ger vi dig ett ansvarområde. Sen är det upp till dig att sätta mål och leverera på dem. Fel person kommer känna sig vilsen, rätt person kommer känna sig stark.