Galaxy Watch Ultra

Samsung Watch

Upplev Galaxy Watch7-serien med fler smarta funktioner för hälsa och välmående. Eller ta träningen till nästa nivå tillsammans med Galaxy Watch Ultra.
Kvinna sitter utomhus med Samsung Galaxy Watch6 på handleden.

Frihet att lämna mobilen

Samsung Watch med eSIM Skaffa en Samsung Watch med eSIM och koppla upp dig utan mobilen. Upplev friheten att lämna telefonen hemma men utan att missa ett viktigt samtal eller sms. Navigera med Google Maps, streama YouTube-musik eller få hjälp av Google Assistant - allt med några snabba klick på din handled. För att skaffa eSIM till Galaxy Watch behöver du ha ett mobilabonnemang hos Comviq. Just nu får du en månad kostnadsfritt eSIM till smartwatch!
watch7 lifestyle

Galaxy Watch7 har många funktioner

Samsung Galaxy Watch7 jobbar proaktivt med hjälp av sensorer och AI som spårar och analyserar din hälsa och dina träningsvanor. Klockorna har dessutom avancerad sömnspårningsteknik så du kan planera läggdags, upptäcka snarkningar och spåra dina sömnstadier. Allt för ett ännu bättre välbefinnande. Galaxy Watch7 laddar du snabbt, smidigt och trådlöst. Den är dessutom utrustad med starkt Sapphire Glass för skydd mot repor. Redo för alla utmaningar!
galaxy watch ultra

Redo för alla aktiviteter

Galaxy Watch Ultra är skapad för att tåla det mesta du kan utsätta den för – från 100 meters djup till 9 000 meters höjd. Med hjälp av avancerade AI-funktioner lär den sig mer om din hälsa och dina träningsrutiner ju mer du använder den, så att du får rekommendationer anpassade för just dig. Dessutom har Watch Ultra den bästa batteritiden hittills med en Galaxy Watch, upp till 100 timmar i strömsparläge eller 48 timmar med påslagen GPS.

Jämför Galaxy Watch6 och Galaxy Watch6 Classic

Vanliga frågor

  1. Ladda ner Galaxy Wearable-appen till din Samsungmobil. Koppla ihop mobilen med klockan via appen.

  2. Klicka på Beställ tilläggsabonnemang eller Mobilnätverk > Beställ tilläggsabonnemang och följ anvisningarna.

Det kostar 45 kr/mån.

För att skaffa eSIM till din Galaxy Watch behöver du:

  • Comviq mobilabonnemang

  • En Galaxy Watch3, Galaxy Watch4 eller Galaxy Watch5

  • En Galaxymobil från A, J, Note, S, eller Z-serien

För att skaffa eSIM till Galaxy Watch behöver du en Galaxymobil från A, J, Note, S, eller Z-serien.