Samsung Watch

Upplev Galaxy Watch6-serien med ännu fler funktioner för bättre hälsa och välmående. Ta träningen till nästa nivå tillsammans med Galaxy Watch.
Kvinna sitter utomhus med Samsung Galaxy Watch6 på handleden.

Frihet att lämna mobilen

Samsung Watch med eSIM Skaffa en Samsung Watch med eSIM och koppla upp dig utan mobilen. Upplev friheten att lämna telefonen hemma men utan att missa ett viktigt samtal eller sms. Navigera med Google Maps, streama YouTube-musik eller få hjälp av Google Assistant - allt med några snabba klick på din handled. För att skaffa eSIM till Galaxy Watch behöver du ha ett mobilabonnemang hos Comviq. Just nu får du en månad kostnadsfritt eSIM till smartwatch!

Samsung Galaxy Watch har många funktioner

Mät EKG, kroppssammansättning och blodtryck. Galaxy Watch6-serien jobbar proaktivt för din hälsa med hjälp av sensorer som övervakar din puls och ditt blodtryck. Klockorna har dessutom avancerad sömnspårningsteknik så du kan planera läggdags, upptäcka snarkningar och spåra dina sömnstadier. Allt för ett ännu bättre välbefinnande. Galaxy Watch6 laddar du snabbt och smidigt, från 0 upp till 100 procent laddning på mindre än två timmar. Den är dessutom utrustad med starkt Sapphire Chrystal Glass för skydd mot repor. Redo för alla utmaningar!

Ett lyft för ditt välbefinnande

Med Galaxy Watch6 Classic har du alltid en egen sömn- och träningscoach på handleden – dessutom i en elegant och stilren design som passar för alla tillfällen. Här finns alla Watch6-seriens verktyg för hälsa och välbefinnande samlade på en urtavla som blivit ännu större, trots att klockan är precis lika smidig som föregångaren. Det är bara ramen som blivit mindre. Kombinationen av ett kraftfullt batteri och en supereffektiv processor ser också till att du kan hålla igång länge utan avbrott med Watch6 Classic.

Jämför Galaxy Watch6 och Galaxy Watch6 Classic

Vanliga frågor

  1. Ladda ner Galaxy Wearable-appen till din Samsungmobil. Koppla ihop mobilen med klockan via appen.
  2. Klicka på Beställ tilläggsabonnemang eller Mobilnätverk > Beställ tilläggsabonnemang och följ anvisningarna.

Det kostar 45 kr/mån.

För att skaffa eSIM till din Galaxy Watch behöver du:
  • Comviq mobilabonnemang
  • En Galaxy Watch3, Galaxy Watch4 eller Galaxy Watch5
  • En Galaxymobil från A, J, Note, S, eller Z-serien

För att skaffa eSIM till Galaxy Watch behöver du en Galaxymobil från A, J, Note, S, eller Z-serien.