Trasig mobil

Återwin-win

Byt in din gamla mobil när du skaffar en ny. Du får rabatt på månadskostnaden och gör något bra för miljön. Win-win!

Värdera

Se hur mycket rabatt du kan få för din gamla mobil. Fyll i modell och skick här nedan.

Återvinn

När du byter in din gamla mobil mot en ny kommer du få hem en kartong och en fraktsedel att skicka in den med.

Nytt liv

Mobilen fixas så att den kan användas på nytt, eller så återvinns material. Vi dubbelkollar alltid skicket och stämmer av värderingen. Priset på din nya mobil justeras och den nya lägre månadskostnaden visas på din faktura.
Steg 1/3

Välj mobil att värdera

Hur hittar jag mitt IMEI-nummer?IMEI-numret hittar du oftast i inställningar. I iPhone kan du kopiera numret och klistra in.
Steg 2/3

Hur är skicket på mobilen?

Startar enheten upp och fortsätter utan laddare?
Är LCD-skärmen fungerande och utan fysiska skador?
Är enheten i gott kosmetiskt tillstånd (normalt slitage är acceptabelt)?
Är alla knappar på plats och fungerande?
Steg 3/3

Så mycket kan du få

Värdet är ungefärligt och ger rabatt på mobilen när du skickar in din värderade mobil inom 15 dagar från att du fått din nya mobil.

Vanliga frågor

Ja, även nya kunder kan byta in sin gamla mobil i samband med att man blir kund hos Comviq. Börja med att göra en värdering här ovan och välj sen mobilen du vill beställa.

Börja med att värdera din gamla mobil för att se hur mycket rabatt du kan få. När du kollat värdet, välj mobilen som du vill beställa. Rabatten visas när du går vidare i kassan.

Javisst! De flesta gamla mobiler funkar att byta in och ger rabatt. Så länge du har IMEI-numret, kan du testa att värdera mobilen.Glöm inte att göra en fabriksåterställning (och logga ut från iCloud om det är en iPhone) innan du skickar in mobilen.

Ja, du kan byta in upp till fyra mobiler när du beställer en ny.

Du kommer att få en kartong och en fraktsedel med förtryckt adress från oss. Gör först en fabriksåterställning (och logga ut från iCloud om det är en iPhone). Packa sen ner den gamla mobilen i kartongen, klistra på fraktsedeln och posta kartongen. Klart!

Är du redan kund hos Comviq kommer månadskostnaden att uppdateras på nästa fakturan. Är du ny kund kommer månadskostnaden att uppdateras direkt.

Eventuella rabatt, som du får när du byter in din gamla mobil, kan bara ges på din nya mobil. Den går därmed inte att kombinera när du beställer abonnemang och får mobilen på köpet.

Det enklaste sättet är att knappa in *#06# på mobilen så visas IMEI-numret på skärmen.Har du skaffat mobilen hos oss hittar du det i Mitt Konto eller i Comviq-appen. Det brukar också stå utskrivet på kvittot och på kartongen. IMEI-numret består av 15 siffror.

Nej, mobilen kommer att återvinnas och kan därför inte skickas tillbaka till dig när du skickat in den till oss.