Maxpris

Spärra abonnemang för extra kostnader
Du som har mobilabonnemang hos Comviq kan med hjälp av Maxpris sätta en gräns för extra kostnader varje månad. Når du gränsen spärras det som kostar extra, bland annat utlandssamtal, köp i appar, SMS-köp, betalsamtal osv. Dina fria samtal, SMS och MMS inom Sverige fungerar självklart som vanligt. Maxpris är en tjänst som är kostnadsfri att använda.Tjänsten aktiveras direkt när du slår på den, men kom ihåg att köp och kostnader som tillkommit före du aktiverade Maxpris kommer debiteras på nästa månads faktura.Du kan välja mellan följande Maxpris:
 • 0 kronor
 • 200 kronor
 • 300 kronor
 • 500 kronor

Tänk på!

Maxpris gäller för extra kostnader som kan tillkomma på mobilabonnemanget. Eventuell delbetalning av en mobil och/eller tilläggsabonnemang för smartklocka räknas inte med i Maxpris.Exempel: Om du abonnerar på Mobilabonnemang som kostar 175 kr per månad, du delbetalar en mobil med 314 kr per månad samt att du har ett tilläggsabonnemang för din klocka för 45 kr per månad. Väljer du då att sätta ett Maxpris på 300 kr (och gör köp för hela det beloppet) så kommer din maximala kostnad bli 175 kr + 314 kr + 45 kr + 300 kr = 834 kr.

Ska du utomlands?

Maxpris gäller normalt sett även när du befinner dig utomlands, men det finns sällsynta tillfällen när debiteringen för surf inte uppdateras i realtid från den operatör som du kopplat upp dig mot. Detta gör att du kan bli debiterad en summa som överstiger ditt Maxpris. Reser du utanför EU/EES rekommenderar vi därför att du stänger av roaming i din mobil eller köper ett paket för utlandssurf.
Denna artikel innehållerTänk på!Ska du utomlands?

Hur aktiverar/ändar/inaktiverar jag Maxpris?

Aktivera/ändra Maxpris:
 1. Logga in i appen.
 2. Tryck på Översikt.
 3. Välj det abonnemang du vill aktivera Maxpris på.
 4. Tryck på kugghjulet uppe till höger.
 5. Skrolla ner och tryck på Maxpris.
 6. Tryck på den summa du vill aktivera som Maxpris.
 7. Klart!
Avsluta Maxpris:
 1. Logga in i appen.
 2. Tryck på Översikt.
 3. Välj det abonnemang du vill avaktivera Maxpris på.
 4. Tryck på kugghjulet uppe till höger.
 5. Skrolla ner till Maxpris och tryck på Stäng av.
 6. Klart!

Aktivera/ändra Maxpris:
 1. Logga in på Mitt konto.
 2. Klicka på Betalning.
 3. Klicka fliken Inställningar.
 4. Klicka på Maxpris.
 5. Välj summa på det abonnemang du vill aktivera Maxpris på.
 6. Klicka på Starta (ska du ändra Maxpris behöver du först klicka på Avsluta).
 7. Klart!
Avsluta Maxpris:
 1. Logga in på Mitt konto.
 2. Klicka på Betalning.
 3. Klicka fliken Inställninga.
 4. Klicka på Maxpris.
 5. Klicka på Avsluta.
 6. Klart!
Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Håll koll på din surf

Inne på Mitt Konto kan du enkelt se hur mycket du har surfat och vad du har kvar.

Vanliga frågor

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Om du har ett abonnemang som tillåter dig att ringa utomlands betalar du inget extra utöver din vanliga månadskostnad om du ringer inom EU/EES.Om du befinner dig utomlands i övriga världen ringer du till en rörlig kostnad som läggs på din faktura i efterhand. Välj land ovanför på den här sidan för att se priser. Du kan också välja att köpa ett utlandspaket där utlandssamtal ingår. Har du abonnemanget GO behöver du ha +Saldo.Om du har något av våra största abonnemang eller kontantkort så ingår fria samtalsminuter till utlandet. Läs mer här.

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1GB surf. Detta för endast 79 kr per dag.

Om du vill ändra abonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i appen. När du är inloggad klickar du på “Välj annat abonnemang” och byter till det abonnemang du vill ha.

Fakturan kommer till din mejl. I Mitt Konto eller appen kan du ändra till något annat betalsätt.

Om du har ett mobilabonnemang kan du aktivera vår tjänst Maxpris via Mitt Konto. Då kan du själv bestämma ett maxbelopp för vad ditt abonnemang får kosta varje månad. Du kan till exempel välja att det inte ska kosta mer än den vanliga månadsavgiften, men också sätta ett lite högre maxpris.Ett bra sätt att skydda sig mot höga kostnader när du är utanför EU/EES är att använda våra Surfpaket. Med paketen får du billigast möjliga utlandssurf till ett fast pris. När surfen i paketet är slut väljer du själv om du vill köpa mer eller inte. Inom EU/EES ingår fri roaming för de flesta av våra abonnemang och kontantkort.

Här kan du läsa om kampanjer med tillbehör på köpet.