1. Hem
  2. Utland
  3. Utlandssurf

Paket för utlandssurf

Skaffa ett surfpaket eller Boost Utland när du reser utanför EU/EES och surfa till ett fast pris i upp till sju dygn.

Du köper enkelt surfpaketet genom att svara på smset som skickas till dig när du kommer fram till landet. Du kan också beställa ett Surfpaket innan du reser. Skicka bara SMS-koden som gäller för surfmängden och för landet du ska besöka till nummer 232.

Afrika
Asien
Centralamerika
Europa
Nordamerika
Oceanien
Sydamerika
Vanliga frågor om Surfpaket
Vad är Boost Utland och hur funkar det?

Med Boost Utland får du 50 GB surf i ett specifikt land under 24 timmar eller 7 dygn. Skicka SMS-koden som gäller, för giltighetstiden och för landet du ska besöka, till nummer 232. Du kan beställa Boost Utland upp till 30 dagar innan aktivering och din Boost aktiveras först när du anländer till landet.

Schweiz:

SurfmängdGiltighetPrisSMS-kod
50 GB24 h199 krBOOST24CH
50 GB7 dygn399 krVECKA50CH

Turkiet:

SurfmängdGiltighetPrisSMS-kod
50 GB24 h199 krBOOST24TR
50 GB7 dygn399 krVECKA50TR

Ukraina:

SurfmängdGiltighetPrisSMS-kod
50 GB24 h199 krBOOST24UA
50 GB7 dygn399 krVECKA50UA

USA:

SurfmängdGiltighetPrisSMS-kod
50 GB24 h199 krBOOST24US
50 GB7 dygn399 krVECKA50US
Hur funkar Surfpaketet?

För att beställa ett surfpaket skickar du SMS-koden som gäller för surfmängden och för landet du ska besöka till nummer 232.

Med ett Surfpaket surfar du till ett fast pris när du reser utanför EU/EES. Välj bara surfmängden som passar dig och SMS:a koden för landet du ska besöka.

Surfpaketet aktiveras först när du börjar surfa i något av länderna det gäller. Därefter är det giltigt i sju dagar eller fram till dess att surfmängden tar slut.

Surfpaketen förfaller 30 dagar efter ett köp om de inte aktiverats – det vill säga om du ännu inte börjat surfa i det utländska nätet.

Hur vet jag när Surfpaketet börjar ta slut?

Du får ett SMS när 80% av Surfpaketet är förbrukat och ett till SMS när surfmängden är slut. Om du inte väljer att köpa ett nytt Surfpaket stängs surfmöjligheten av i 24 timmar, eller tills du skaffat ett nytt. Efter 24 timmar kan du börja surfa till rörlig surftaxa. Priset för surf utan Surfpaket hittar du genom att söka på landet på våra sidor om utlandspriser.

Saknas landet du ska besöka i listan över Surfpaket?

Om du inte kan hitta landet under världsdelen/regionen i listan har vi inget Surfpaket som gäller för landet. Kom ihåg att de flesta av våra abonnemang och kontantkort innehåller en viss mängd surf att surfa för inom EU/EES.