Kontakta oss

Här hittar du information om våra kontaktvägar. Vill du skriva till oss, använd gärna vårt kontaktformulär. Vi hanterar normalt ditt ärende inom 3-4 arbetsdagar.

Få hjälp av vår Kundservice

Det snabbaste sättet att få hjälp är att chatta med oss, och visste du att du kan chatta med Compis - vår digital medarbetare - dygnet runt alla dagar året om?

Skulle Compis inte ha svaret på din fråga så kan du chatta med vår kundservice under våra öppettider, vill du hellre ringa så går det också bra.

För att mejla oss behöver du fylla i vårt

Kontaktformulär
  • Mitt konto
   Här kan du enkelt ändra inställningar själv. Se din förbrukning, betala fakturan, få erbjudanden och mycket mer.
   • Se information om dina tjänster.
   • Följ din surfförbrukning.
   • Få guidning för din utrustning.
   • Betala dina fakturor och mycket mer.
  • Vår kundservice svarar på telefon:
   Måndag – Fredag kl. 9-17

  Hittade du inte det du sökte?

  Personlig service

  Hittar du inte det du söker under frågor och svar eller i någon av våra artiklar så hjälper vi dig gärna. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge personlig service och snabba svar på dina frågor.

  Kontakta oss

   Kontakta oss via mejl

   Vill du skriva till oss är det bästa sättet att chatta med oss. Vill du ändå mejla så kan du fylla i vårt kontaktformulär, där kan du välja olika ärenden som vi kan hjälpa till med via mejl. Genom att du använder kontaktformuläret säkrar vi att rätt person hanterar ditt ärende och att vi har all information som behövs för att vi ska kunna hjälpa dig. Vi hanterar ditt ärende så snabbt vi kan, normalt inom 3-4 arbetsdagar.

   OBS! Om du behöver teknisk support är det bättre att du chattar med oss eller ringer oss.

   Av säkerhetsskäl vill vi uppmärksamma dig på följande innan du kontaktar oss genom att själv mejla till vår mejladress:

   1. Via direktmejl kan vi inte med säkerhet identifiera vem du är och därför kan vi eventuellt hänvisa dig att kontakta oss via våra andra kontaktvägar (som du hittar längst upp på den här sidan) för att vi ska kunna hjälpa dig med ditt ärende.

   2. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med kraven i Dataskyddsförordningen och i okrypterade mejlmeddelanden undviker vi av säkerhetsskäl att hantera personuppgifter. Därför kan vi bara ge begränsad service när du skickar ditt ärende via direktmejl till Comviq.

   3. Kontouppgifter som lösenord, koder eller annan känslig information lämnar vi aldrig ut via mejl.

   4. Direktmejl till Comviq riktar sig enbart till privatkunder och civila ärenden.

   Vår mejladress: