Kontakta oss

Få hjälp av vår Kundservice

Vår hjälpsektion är öppen dygnet runt

Besök vår hjälpsektion. Där hittar du info om fakturor, leveranser, abonnemang och våra tjänster – allt från smarta tips och kom-i-gång-guider till hur du felsöker dina produkter. Allt för att du ska få hjälp och svar på dina frågor så snabbt och enkelt som möjligt.

Mitt Konto – enkelt via app och webben

Mitt Konto och i Comviq-appen hittar du info som rör just dig och dina tjänster. Följ leveranser, betala dina fakturor, se förbrukning av surf, tanka ditt kontantkort och mycket mer. Snabbt, smidigt och enkelt.

Kontakta oss via telefon

Om du inte löser ditt ärende via Mitt Konto eller i appen är det enklast att ringa Kundservice via telefon på 0772-212121.

Kontakta oss via mejl

Vill du skriva till oss är det bästa sättet att mejla via kontakta oss. Här kan du välja utifrån ärendetyp och ställa frågor som rör mobilabonnemang, kontantkort, betalning & leverans, bredband eller utland. På så sätt kan vi säkra att rätt person hanterar ditt ärende och att vi har all info som behövs för att kunna hjälpa dig. Vi hanterar ditt ärende så snabbt vi kan, normalt inom 3-4 arbetsdagar.

Om du behöver teknisk support är det bättre att ringa oss.

Begränsad service via direktmejl

Av säkerhetsskäl vill vi uppmärksamma dig på följande innan du kontaktar oss via direktmejl:

  1. Via direktmejl kan vi inte med säkerhet identifiera vem du är och därför kan vi komma att hänvisa dig att kontakta oss via våra andra kontaktvägar för att få full hjälp i ärendet.
  2. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med kraven i Dataskyddsförordningen och i okrypterade mejlmeddelanden undviker vi av säkerhetsskäl att hantera personuppgifter. Därför kan vi bara ge begränsad service när du skickar ditt ärende via direktmejl till Comviq.
  3. Kontouppgifter som lösenord, koder eller annan känslig information lämnar vi aldrig ut via mejl.
  4. Direktmejl till Comviq riktar sig enbart till privatkunder och civila ärenden.

Vår mejladress:

(Får inte tas bort) Bild med adress under kontakta oss på Kundservice

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.