Mobilabonnemang för barn

Hela familjen kan ringa med Comviq! Om ditt barn är minderårigt, det vill säga under 18 år, kan du som målsman beställa ett förmånligt studentabonnemang, men tänk på att du kommer att stå som ägare av abonnemanget.

Mobilabonnemang barn

Mobilabonnemang till barn

  • 60 GB, 295 kr/mån, Fria samtal SMS och MMS
  • 40 GB, 225 kr/mån, Fria samtal SMS och MMS
  • 20 GB, 195 kr/mån, Fria samtal SMS och MMS
  • 10 GB, 145 kr/mån, Fria samtal SMS och MMS
  • 2 GB, 115 kr/mån, Fria samtal SMS och MMS

I alla våra aktuella student- och barnabonnemang ingår också en viss mängd surf som du kan använda inom EU/EES.

Jämfört med våra vanliga mobilabonnemang ingår i de flesta fall betydligt mer surf för motsvarande pris i abonnemangen för barn och studenter.

Vilket är det bästa mobilabonnemanget för barn?

Vilket mobilabonnemang för barn som är bäst beror helt och hållet på hur ditt barns mobilanvändande ser ut. Om ditt barn streamar mycket film kan det vara värt att skaffa ett större abonnemang. Om ditt barn å andra sidan inte surfar särskilt mycket med mobilen kanske vårt billigaste abonnemang är fullt tillräckligt.

Kan jag byta abonnemang?

Ja! Om ditt barn skulle behöva mer surf kan du när som helst uppgradera abonnemanget. Detsamma gäller om du vill gå ner till ett mindre abonnemang. Du som vuxen kommer att stå som ägare till abonnemanget, vilket betyder att du enkelt kan byta barnets abonnemang direkt i Mitt konto.

Skaffa barnabonnemang med mobil

Det kan vara en bra idé att köpa en mobil samtidigt som du skaffar ett mobilabonnemang till ditt barn. Här kan du se priser för mobiler tillsammans med abonnemanget Student 20 GB. Klicka på den mobil du är intresserad av så ser du även priset i kombination med ett antal andra abonnemang.

Finns det barnspärrar på abonnemangen?

Ja, med hjälp av Maxpris kan du sätta en spärr på abonnemanget.

Abonnemang eller kontantkort till barn?

Hos oss hittar du naturligtvis också kontantkort för barn. Både abonnemang och kontantkort har sina fördelar. Vad som passar bäst beror mycket på hur ditt barn använder mobilen. Medan kontantkort är lite mer flexibelt får du som regel mer för pengarna med ett abonnemang – samt möjlighet att skaffa barnabonnemang med mobil och få rabatt på mobilen.

Spara pengar med familjeabonnemang

En annan typ av billigt mobilabonnemang för barn hittar du i våra familjeabonnemang. Om du som vuxen har ett huvudabonnemang med 40 GB surf eller mer kan du teckna ett riktigt förmånligt tilläggsabonnemang till barnet.

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.