Motorola mobiltelefoner

Här ligger fokus på innovativ teknik och grymma kameror
Fotografering med Motorola Razer

Innovativa mobiler som sticker ut

Med Razer-, Edge- och G-serierna har Motorola något för alla. De vikbara Razer-mobilerna i Razer är både praktiska och läckra. Edge har grymma kameror och hög prestanda, medan Moto G-modellerna ger dig massor av mobil för pengarna. Här kan du skaffa din favorit till ett schysst pris med ett riktigt bra mobilabonnemang.
Motorola Razr 50 ultra KV

Motorola Razr 50 Ultra

Maxad nyhet i Razr-serien

De vikbara mobilerna i Motorolas Razr-serie har varit uppskattade i 20 år och nu är 2024 års flaggskepp här. Razr 50 Ultra har en stor 6,9 tumsskärm i 22:9-format och en yttre 4-tumsskärm. Den har också grym kamera och en riktigt vass Snapdragon 8s Gen 3-processor som klarar alla dina spel och appar.
Motorola Edge 50 lifestyle

Motorola Edge 50-serien

Unik design och kraftfull hårdvara

De senaste modellerna i Edge-serien kommer med nästan helt ramlösa skärmar och naturliga material, vilket ger mobilerna en personlig touch. Toppmodellen Edge 50 Ultra har det mest avancerade kamerasystemet hittills från Motorola och ett snabbt Snapdragon 8s Gen 3-chipp. Du får också snabbladdning med otroliga 125 Watt. Den lika stora men mer budgetvänliga Edge 50 Fusion har en lika högupplöst kamera och kan laddas med 68 W.