Galaxy AI är här
  1. Hem
  2. Samsung
  3. Galaxy

Samsung Galaxy

Galaxy AI är här – Nu tillgängligt i S24-serien och flera tidigare Galaxymobiler. Skaffa nu!

Samsung Galaxy S24 Ultra

Nya Samsung Galaxy S24 Ultra är här. En maxad mobil med maxat innehåll och exklusiv design i titan som är både snygg och hållbar. Och pennan S Pen låter dig vara mer produktiv och kreativ än någonsin tidigare.

Med Galaxy AI kan du söka direkt i bilder och videor. Kameran tipsar om förbättringar, till exempel om hur din nytagna bild blir bättre. S24 Ultra kommer dessutom med smarta AI-funktioner för anteckningar och mycket mer.

Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra TitaniumViolet Extra
Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 och S24+

Nya Samsung Galaxy S24-serien är här. Maxade mobiler med den nyaste tekniken.

Mobilerna är fullmatade med smarta AI-funktioner som underlättar din vardag. De uppdaterade kamerorna tar detaljrika bilder i både ljusa och mörka miljöer. Mobilerna har också grymma batterier så du klarar dig länge.

Galaxy S24Galaxy S24+

Allt är premium utom priset

Samsung Galaxy S23 FE - nu med AI

Nya Samsung Galaxy S23 FE har alla de mest uppskattade funktionerna från S23-serien inklusive ljusstark 120Hz-skärm, IP68-klassning och stöd för supersnabb laddning. Den stora skillnaden är ett lägre pris.

Genom en uppdatering 2024 får Galaxy S23 FE också tillgång till samma smarta AI-funktioner som mobilerna i S24-serien, till exempel Chat Assist och Circle to Search by Google.

Galaxy S23 FE
Samsung Galaxy S23 FE
Galaxy Z Flip5 med Galaxy AI

Femte generationen är här

Samsungs läckra vikbara mobiler har nått femte generationen och är nu smartare än någonsin. Båda är utrustade med den supersnabba Snapdragon 8 Gen 2-kretsen, men på utsidan är de helt olika personligheter – för att matcha din.

Galaxy Z Flip5 kan vikas ihop så den får plats i bröstfickan, men öppnas upp till en 6,7-tums AMOLED-skärm. Det är också den perfekta selfiemobilen som är sitt eget stativ och förhandsvisar dina motiv på den yttre 3,4-tumsskärmen.

Galaxy Z Fold5 har lika maffiga skärmar som föregångaren och kan vikas ut till en 7,6-tums surfplatta när du ska jobba, spela eller kolla film. Trots det har den inte bara blivit snabbare utan också lättare och mer uthållig.

Från och med 2024 uppgraderas Z-modellerna dessutom med kraftfulla Galaxy AI-funktioner som Circle to search by Google, Note Assist och generativ bildredigering.

Galaxy Z Flip5Galaxy Z Fold5

Frihet med Galaxy Watch6

Den är mycket mer än bara en klocka. Så mycket mer. Med Galaxy Watch6-serien tar du träningen till en helt ny nivå, du håller koll på hälsan genom att mäta EKG och blodtryck, och med ett eSIM till klockan kan du lämna mobilen hemma.

Läs mer om Galaxy Watch
Galaxy Watch6 Classic yoga
Vanliga frågor
Kan man skaffa de nya Samsung-mobilerna med student/senior-abonnemang?
Hur lång är leveranstiden?

Den beräknade leveranstiden visas på respektive mobil när du ska beställa samt i bekräftelsemejlet.

Var kan jag se min leveransstatus?

Gå in på leveransstatus och sök på ditt ordernummer för att följa din beställning.

Hur lång är bindningstiden?

Bindningstiden är 24 månader. Du kan välja om du vill ha avbetalning under 24 eller 36 månader när du köper en mobil.

Kan jag köpa en ny Samsung Galaxy om jag har kvar bindningstid på mitt befintliga abonnemang?

Javisst! Om du har en månad kvar av din nuvarande bindningstid kan du förlänga ditt abonnemang och köpa en ny Samsung Galaxy.

Är mobilen operatörslåst?

Nej, inga mobiler som säljs hos Comviq är operatörslåsta.