Nya Apple iPhone

Bli först med Apples senaste mobil.

Senaste iPhone-mobilerna

Nya iPhone 15 Pro och Pro Max

Med iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max får du mycket mer av allt, i rymdindustriklassat titan. Det nya A17 Pro-chippet, som är det snabbaste hittills i en mobil, ger dig grym prestanda och batteritid. Dessutom har 15 Pro-modellerna fått ännu mer kraftfulla kameror med proffsfunktioner och 3x eller 5x optisk zoom.

Nya iPhone 15

Nya iPhone 15 har uppgraderats med ett helt nytt kamerasystem med 48-megapixelkamera och ny design med Dynamic Island. Den kommer också med det supersnabba och effektiva A16 Bionic-chippet som ger ännu mer prestanda i dina appar och spel. Välj iPhone 15 om du vill ha en kraftfull mobil i ett smidigt format, eller iPhone 15 Plus om du uppskattar en större skärm. Båda modellerna finns i fem schyssta färger.

Skaffa iPhone 15 från Comviq

Bli först med det senaste och gör din nya iPhone 15 komplett med ett riktigt schysst abonnemang! Hos Comviq ingår alltid 5G när du skaffar abonnemang och mobil. Och eftersom Comviq-abonnemang har fria samtal och SMS – och 99,9% täckning av Sveriges befolkning – håller du enkelt kontakten med vänner och familj utan att behöva fundera över kostnaderna.
En sportig person som tittar på sin Apple Watch Series 9. Det är vattendroppar i luften.

Möt Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9 och Watch Ultra 2 kommer med förfinade funktioner för din träning och hälsa. Den helt nya S9 SiP-processorn möjliggör massor av nya funktioner som den nya gesten dubbeltryck, medan andra generationens Ultra Wideband-chip hjälper dig att hitta din iPhone med maximal precision. Skaffa Apple Watch med eSIM så är du alltid uppkopplad och kan ringa, svara på sms och mycket mer direkt i klockan. Just nu får du 1 månad kostnadsfritt eSIM för smartwatch. Beställ eSIM i mobilens klockapp! Med eSIM till klockan är du uppkopplad utan att ha mobilen nära.

Skaffa iPhone 15

med studentrabatt på abonnemanget Som student har du alltid tillgång till våra schyssta studentabonnemang med massor av surf till ett riktigt bra pris. Komplettera med en iPhone 15 eller iPhone 15 Plus så får du både den senaste tekniken från Apple och en förmånlig totalkostnad.

Vanliga frågor

Bindningstiden är 24 månader. Du kan välja om du vill ha avbetalning under 24 eller 36 månader när du köper en mobil.

Ja! Om du har en månad kvar av din nuvarande bindningstid kan du förlänga ditt abonnemang och köpa en ny iPhone.

Nej, inga mobiler som säljs hos Comviq är operatörslåsta.

Börja med att kolla värdet på din gamla mobil, välj därefter mobilen som du vill beställa. Rabatten visas när du går vidare i kassan.

Den beräknade leveranstiden visas på respektive mobil när du ska beställa samt i bekräftelsemejlet.

Gå in på leveransstatus och fyll i dina uppgifter för att se vad som gäller för din beställning.