Google Pixel 8 Lifestyle 1200x696
  1. Hem
  2. Google pixel

Google Pixel

Nyhet! Pixel 8 och 8 Pro. Avancerat kamerasystem med AI-funktioner som Best Take och Magic Editor ger dig bilder och videos i världsklass.

Det senaste från Google

Perfekta gruppbilder med Best Take

Pixel 8 och 8 Pro är de senaste tillskottet i Google Pixel-familjen. Fantastiska mobiler, effektiv säkerhet och batterier som räcker hela dagen.

Båda mobilerna har stöd för nya smarta bildredigeringsfunktioner med AI, inklusive den nya funktionen Best Take som hjälper dig att ta perfekta gruppbilder. Magic Editor låter dig flytta objekt och personer i bilderna utan förkunskaper, medan Audio Magic Eraser sorterar bort bakgrundsbrus från dina videoklipp.

Skaffa Google Pixel med abonnemang från Comviq så får du ett riktigt bra pris på mobilen.

Best Take (Google Pixel 8)
Google Pixel 8

Google Pixel 8

Kraftpaket med AI-teknik

AI-funktionerna i Pixel 8 blir möjliga tack vare Tensor G3 – Googles mest kraftfulla chip hittills. Redigera dina bilder och videos utan förkunskaper med hjälp av AI-teknik och förbättra dina motiv, himmel och bakgrunder med Google Magic Editor.

Det pålitliga batteriet räcker hela dagen och genom att aktivera det effektivare batterisparläget kan det räcka i upp till hela 72 timmar.

Skaffa Google Pixel 8

Google Pixel 8 Pro

Avancerade kameror med AI

Pixel 8 Pro har ett helt uppgraderat kamerasystem med tre proffsiga kameror. Ta knivskarpa bilder på både långt och nära håll, fånga detaljerna även i sämre ljusförhållanden och redigera enkelt med hjälp av AI. Du kan också spela in video i Ultra HDR och smidigt redigera bort störande bakgrundsljud med Audio Magic Eraser. Med Pixel 8 Pro blir du en proffsfotograf!

Den är dessutom stilrent designad med IP68-skydd och Corning Gorilla Glass Victus för att tåla repor, vatten och misstag.

Skaffa Google Pixel 8 Pro
Google Pixel 8 Pro
Google pixel insida

Google telefon

Vad är Google Pixel?

Google Pixel är riktigt schyssta mobiler som är tillverkade och utvecklade av Google. Väljer du en Google mobil får du grymma kameror och snygg design. Pixel-telefonerna använder Googles egna operativsystem Android. Det har hög kvalitet och är känt för att vara användarvänligt.

Tack vare regelbundna uppdateringar av mjukvaran är Google Pixel-mobilerna väldigt säkra. De har bra batteritid och snabb prestanda. Det är lätt att använda Google Pixel tillsammans med Googles andra produkter och tjänster.

Google Pixel Sverige

Nu säljer Comviq äntligen Pixel-mobiler!