Google Pixel 8a

Google Pixel

Med Pixel 8-serien får du de senaste Google AI-funktionerna, långsiktiga uppdateringar och massor av kraft från det effektiva Tensor G3-chippet.

Google Pixel med abonnemang

En GIF föreställande tre personer som fotar med funktionen "Best take" för att inte få med grimaser i fotot.

Det senaste från Google

Perfekta gruppbilder med Best Take Pixel 8 och 8 Pro är de senaste tillskottet i Google Pixel-familjen. Fantastiska mobiler, effektiv säkerhet och batterier som räcker hela dagen. Båda mobilerna har stöd för nya smarta bildredigeringsfunktioner med AI, inklusive den nya funktionen Best Take som hjälper dig att ta perfekta gruppbilder. Magic Editor låter dig flytta objekt och personer i bilderna utan förkunskaper, medan Audio Magic Eraser sorterar bort bakgrundsbrus från dina videoklipp. Skaffa Google Pixel med abonnemang från Comviq så får du ett riktigt bra pris på mobilen.
En person sätter en blomma i en vas och håller sin Google Pixel i handen

Google Pixel 8

Kraftpaket med AI-teknik AI-funktionerna i Pixel 8 blir möjliga tack vare Tensor G3 – Googles mest kraftfulla chip hittills. Redigera dina bilder och videos utan förkunskaper med hjälp av AI-teknik och förbättra dina motiv, himmel och bakgrunder med Google Magic Editor. Det pålitliga batteriet räcker hela dagen och genom att aktivera det effektivare batterisparläget kan det räcka i upp till hela 72 timmar.
Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro

Avancerade kameror med AI Pixel 8 Pro har ett helt uppgraderat kamerasystem med tre proffsiga kameror. Ta knivskarpa bilder på både långt och nära håll, fånga detaljerna även i sämre ljusförhållanden och redigera enkelt med hjälp av AI. Du kan också spela in video i Ultra HDR och smidigt redigera bort störande bakgrundsljud med Audio Magic Eraser. Med Pixel 8 Pro blir du en proffsfotograf! Den är dessutom stilrent designad med IP68-skydd och Corning Gorilla Glass Victus för att tåla repor, vatten och misstag.
Pixel 8A fotografering

Google Pixel 8a

Grym Google AI-mobil till schysst pris Pixel 8a har samma kraftfulla Tensor G3-processor som övriga modeller i åttonde generationens Pixelserie. Den är också utrustad med Googles avancerade AI-funktioner och blir bara bättre med tiden med hjälp av långsiktiga uppdateringar. Den stora skillnaden är priset – med Google Pixel 8a får du riktigt mycket mobil för pengarna.
Två kvinnor tittar på en Google Pixel 8 Pro

Google telefon

Vad är Google Pixel? Google Pixel är riktigt schyssta mobiler som är tillverkade och utvecklade av Google. Väljer du en Google mobil får du grymma kameror och snygg design. Pixel-telefonerna använder Googles egna operativsystem Android. Det har hög kvalitet och är känt för att vara användarvänligt. Tack vare regelbundna uppdateringar av mjukvaran är Google Pixel-mobilerna väldigt säkra. De har bra batteritid och snabb prestanda. Det är lätt att använda Google Pixel tillsammans med Googles andra produkter och tjänster. Google Pixel Sverige Nu säljer Comviq äntligen Pixel-mobiler!