Kontantkort barn

Kontantkort barn

Om ditt barn är minderårigt kan du som målsman stå som ägare av ett mobilabonnemang hos Comviq men ett annat alternativ som kan vara värt att kolla på är ett kontantkort. Med ett kontantkort kommer du igång snabbt och får enkelt koll på kostnaderna.

Vilket kontantkort är bäst?

Vilket kontantkort som är bäst för ditt barn är svårt att säga då allt beror på användandet. Med Fastpris får ni massor av surf, fria samtal och SMS - allt ni behöver göra är att välja hur mycket surf som ska ingå.

Vill ni börja med ett mindre kontantkort kan Fastpris Mini vara ett bra alternativ - då ingår 200 samtalsminuter, 2000 SMS och 2000 MMS inom Sverige.

Vad ska man tänka på?

När ni väljer ett kontantkort till ert barn kan det vara bra att tänka på vad ert barn framförallt kommer använda mobilen till. Är det för att surfa? Eller har ni kanske släkt i Mellanöstern som ni vill kunna ringa till? När ni hur användandet kommer se ut blir det enklare att välja ett kontantkort. Självklart kan ni alltid ändra vad ni fyller på kontantkortet med.

Köp mobil med kontantkort

Behöver ni även skaffa en mobil? Kolla in våra billiga mobiler som du kan skaffa med ett kontantkort.

Kontantkort eller mobilabonnemang?

Står du och väljer mellan ett kontantkort eller mobilabonnemang till ditt barn? Båda har sina fördelar och vad som är bäst för er beror på hur ditt barns mobilanvändande kommer se ut och hur mycket kontroll du som förälder vill ha.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Relaterade artiklar

Tanka ett kontantkortTeckna ett abonnemang till ditt barn

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.