Kontantkort för barn

Välj det bästa kontantkortet för barn som passar just era behov. Kontantkort är perfekt när det är dags för barnen att börja ringa och surfa. Läs mer här.
Kontantkort barn

Kontantkort till barn

Om ditt barn är under 18 år kan du som målsman stå som ägare av ett mobilabonnemang hos Comviq. Ett annat alternativ som kan vara värt att kolla på är kontantkort till barn. Med ett kontantkort kommer du snabbt igång och fyller enkelt på när du behöver det.

Abonnemang eller kontantkort till barn?

Står du och väljer mellan ett kontantkort eller mobilabonnemang till ditt barn? Båda har sina fördelar och vad som är bäst för er beror på hur ditt barns mobilanvändande kommer se ut och hur mycket kontroll du som förälder vill ha.

Bästa kontantkortet för barn

Vilket som är det bästa kontantkortet för barn är svårt att säga då allt beror på hur ditt barn använder mobilen.

Med Fastpris får ni massor av surf, fria samtal och SMS - allt ni behöver göra är att välja hur mycket surf som ska ingå.

Vill ni börja med ett mindre kontantkort kan Fastpris Mini vara ett bra alternativ - då ingår 200 samtalsminuter, 2000 SMS och 2000 MMS inom Sverige.

Om barnet surfar mycket får ni oftast mer för pengarna med våra mobilabonnemang för barn.

Vad ska man tänka på?

När du letar efter ett bra kontantkort för barn kan det vara bra att tänka på vad ditt barn framförallt kommer använda mobilen till. Vi har olika kontantkort för olika behov. Är det för att surfa? Eller har ni kanske släkt i Mellanöstern som ni vill kunna ringa till?

När ni hur användandet kommer se ut blir det enklare att välja ett kontantkort. Självklart kan ni alltid ändra vad ni fyller på kontantkortet med.

Köp mobil med kontantkort

Hos oss kan du också skaffa ett billigt kontantkort för barn i kombination med en bra mobil. Kolla in våra billiga mobiler som du kan skaffa med ett kontantkort.

Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Håll koll på din surf

Inne på Mitt Konto kan du enkelt se hur mycket du har surfat och vad du har kvar.

Vanliga frågor

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.

Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Om du har ett abonnemang som tillåter dig att ringa utomlands betalar du inget extra utöver din vanliga månadskostnad om du ringer inom EU/EES.

Om du befinner dig utomlands i övriga världen ringer du till en rörlig kostnad som läggs på din faktura i efterhand. Välj land ovanför på den här sidan för att se priser. Du kan också välja att köpa ett utlandspaket där utlandssamtal ingår. Har du abonnemanget GO behöver du ha +Saldo.

Om du har något av våra största abonnemang eller kontantkort så ingår fria samtalsminuter till utlandet. Läs mer här.

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1GB surf. Detta för endast 79 kr per dag.

Om du vill ändra abonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i appen. När du är inloggad klickar du på “Välj annat abonnemang” och byter till det abonnemang du vill ha.

Fakturan kommer till din mejl. I Mitt Konto eller appen kan du ändra till något annat betalsätt.

Om du har ett mobilabonnemang kan du aktivera vår tjänst Maxpris via Mitt Konto. Då kan du själv bestämma ett maxbelopp för vad ditt abonnemang får kosta varje månad. Du kan till exempel välja att det inte ska kosta mer än den vanliga månadsavgiften, men också sätta ett lite högre maxpris.

Ett bra sätt att skydda sig mot höga kostnader när du är utanför EU/EES är att använda våra Surfpaket. Med paketen får du billigast möjliga utlandssurf till ett fast pris. När surfen i paketet är slut väljer du själv om du vill köpa mer eller inte. Inom EU/EES ingår fri roaming för de flesta av våra abonnemang och kontantkort.

Här kan du läsa om kampanjer med tillbehör på köpet.