Kontantkort för barn

Kontantkort barn

Kontantkort till barn

Om ditt barn är under 18 år kan du som målsman stå som ägare av ett mobilabonnemang hos Comviq. Ett annat alternativ som kan vara värt att kolla på är kontantkort till barn. Med ett kontantkort kommer du snabbt igång och fyller enkelt på när du behöver det.

Abonnemang eller kontantkort till barn?

Står du och väljer mellan ett kontantkort eller mobilabonnemang till ditt barn? Båda har sina fördelar och vad som är bäst för er beror på hur ditt barns mobilanvändande kommer se ut och hur mycket kontroll du som förälder vill ha.

Bästa kontantkortet för barn

Vilket som är det bästa kontantkortet för barn är svårt att säga då allt beror på hur ditt barn använder mobilen.

Med Fastpris får ni massor av surf, fria samtal och SMS - allt ni behöver göra är att välja hur mycket surf som ska ingå.

Vill ni börja med ett mindre kontantkort kan Fastpris Mini vara ett bra alternativ - då ingår 200 samtalsminuter, 2000 SMS och 2000 MMS inom Sverige.

Om barnet surfar mycket får ni oftast mer för pengarna med våra mobilabonnemang för barn.

Vad ska man tänka på?

När du letar efter ett bra kontantkort för barn kan det vara bra att tänka på vad ditt barn framförallt kommer använda mobilen till. Vi har olika kontantkort för olika behov. Är det för att surfa? Eller har ni kanske släkt i Mellanöstern som ni vill kunna ringa till?

När ni hur användandet kommer se ut blir det enklare att välja ett kontantkort. Självklart kan ni alltid ändra vad ni fyller på kontantkortet med.

Köp mobil med kontantkort

Hos oss kan du också skaffa ett billigt kontantkort för barn i kombination med en bra mobil. Kolla in våra billiga mobiler som du kan skaffa med ett kontantkort.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Relaterade artiklar

Tanka ett kontantkortTeckna ett abonnemang till ditt barn

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.