5G ingår
i abonnemang

  1. Hem
  2. Mobiler
  3. Kontantkort

Mobiltelefoner

5G ingår
i abonnemang

Skaffa mobil med stöd för 5G så ingår 5G i abonnemanget.

Filter
Populärast
Vanliga frågor
Vilken mobil ska jag välja?

Hos Comviq finns många olika mobiler. Vi har många mobiler till ett riktigt schysst pris - du kan till och med få en mobil på köpet. Vi har också de senaste mobilerna med grymma kameror, snabba chip och många coola funktioner.

Du kan jämföra mobilernas specifikationer här: Jämför mobiler.

Vad du än har för behov och önskemål, kan du hitta en mobil som passar just dig.

Hur lång är bindningstiden?

Abonnemanget får alltid 24 månaders bindningstid, när du köper mobil tillsammans med abonnemang. Du kan välja att delbetala mobilen i 24 eller 36 månader. Du får alltid en rabatt på mobilen när du skaffar med abonnemang. Rabatten är olika stor på olika mobiler.

Vad är månadens mobil?

Hos Comviq finns det varje månad en utvald mobil till ett extra bra pris. Mobilen är märkt med "Månadens mobil" så du lätt kan hitta den.

Får jag rabatt på mobilen?

Ja, när du skaffar ny mobil med abonnemang från oss får du ett extra bra pris på mobilen. Du ser alltid på produktsidan hur mycket du sparar på mobilen jämfört med ordinarie pris. Ibland får du till och med mobilen på köpet.

Håll gärna utkik efter våra superdeals, där priset är ännu lägre än vanligt under en begränsad tid.

Varför ska jag köpa mobil från Comviq?

Det finns flera fördelar med att köpa mobil direkt från oss på Comviq. Först och främst får du mobilen till ett riktigt bra pris när du samtidigt skaffar abonnemang.

I våra abonnemang ingår alltid fria samtal och SMS, plus rejäla surfmängder att använda i vårt mobilnät som täcker 99,9 % av Sveriges befolkning.

Vilka billiga mobiler har 5G-stöd?

Idag har även många prisvärda mobiltelefoner stöd för 5G och du hittar dem enkelt utan att lämna den här sidan. Använd funktionen Filter och kryssa i 5G-rutan. Välj sedan Visa resultat.

Skaffa en 5G-mobil och mobilabonnemang med 10 GB eller större för att surfa i 5G-hastighet ända upp till 100 Mbit/s. För studenter och seniorer ingår 5G i abonnemang med minst 20 GB.

Ska jag köpa mobil med abonnemang eller kontantkort?

Det finns fördelar med både kontantkort och abonnemang.

Genom att skaffa mobil med abonnemang får du ett bättre pris på mobilen och för de flesta blir också totalpriset billigare. Andra fördelar är att allt sköts automatiskt, utan att du behöver fylla på regelbundet, och att du får mycket surf till ett bra pris.

En fördel med kontantkort är att du kan vara mer flexibel och välja den prisplan som passar dig bäst för tillfället.

Köp Comviqs produkter direkt på telefon Visa nummer. För hjälp klicka här