OnePlus 12
Nytt hos Comviq!

OnePlus

Fokus på prestanda till bra pris

Senaste OnePlus-mobilerna

OnePlus Never settle

Comviq välkomnar OnePlus

Med OnePlus får du alltid den senaste tekniken till rätt pris – oavsett om du väljer flaggskeppet eller någon av de mer budgetvänliga modellerna. Toppmodellerna just nu är OnePlus 12 och 12R, som kommer med kompromisslös prestanda, grymma kameror och supersnabb laddning, medan OnePlus Nord-serien ger dig massor av kraft och funktioner till svårslagna priser. Skaffa din OnePlus-favorit med ett Comviq-abonnemang så får du det mesta av det bästa till ett riktigt schysst pris!
OnePlus 12 Genshin Impact

OnePlus 12 och 12R

Maxade mobiler med allt du behöver

OnePlus 12 är ett riktigt flaggskepp utan kompromisser. Här får du Hasselbladkamera i toppklass, Snapdragon 8 Gen 3-processor och maffig 6,82-tumsskärm. Den nästan lika stora OnePlus 12R har stöd för RAW HDR-fotografering, Snapdragon 8 Gen 2-chipp och ljusstark 120Hz-skärm. Båda modellerna kan laddas med upp till 100 Watt med medföljande snabbladdare, vilket ger dig upp till två dagars ström på mindre än en halvtimme.
OnePlus Nord 3

OnePlus Nord

Stor upplevelse till litet pris

Mobilerna i Nord-serien har ett enkelt och elegant utseende men också gott om smarta funktioner och bra prestanda. Nord 3 är utrustad med massor av minne, snabbt MediaTek Dimensity 9000-chipp och ett grymt kamerasystem med Sonysensor. Med Norde CE 3 Lite får du snabbladdning med 67 Watt, stort batteri och läcker 6,7-tumsskärm till ett otroligt bra pris.

Vanliga frågor

Bindningstiden är 24 månader. Du kan välja om du vill ha avbetalning under 24 eller 36 månader när du köper en mobil.

Nej, inga mobiler som säljs hos Comviq är operatörslåsta.

Börja med att kolla värdet på din gamla mobil, välj därefter mobilen som du vill beställa. Rabatten visas när du går vidare i kassan.

Den beräknade leveranstiden visas på respektive mobil när du ska beställa samt i bekräftelsemejlet.

Gå in på leveransstatus och fyll i dina uppgifter för att se vad som gäller för din beställning.