Comviq har blivit ännu enklare och säkrare

Ser ditt konto hos Comviq annorlunda ut? Vi har precis gjort om inne i Mitt Konto och appen så att du ska få en enklare och säkrare upplevelse.

Till att börja med har vi lagt till möjligheten att logga in på Mitt Konto med BankID. Detta för att du ska få en bättre och smidigare upplevelse när du hanterar dina produkter, och ditt konto, hos oss.

Ditt konto kan nu även kopplas till ditt personnummer, vilket gör att vi automatiskt kan hämta in alla dina produkter till ditt konto. Efter att du gjort det loggar du snabbt och säkert in på ditt konto med BankID där du kommer åt allting som rör dina produkter. Det finns några saker som kan vara bra att tänka på:

  • Ett personnummer kan bara vara kopplat till ett konto.

  • När du verifierar ditt konto med BankID ser vi till att alla produkter (abonnemang och verifierade kontantkort) som är kopplade till ditt personnummer automatiskt förs över på ditt konto. Om en produkt tidigare har funnits på flera olika konton kommer den nu endast att finnas på ditt verifierade konto.

  • När ditt konto har blivit verifierat kommer abonnemang och verifierade kontantkort att läggas till automatiskt. Registrerade och oregistrerade kontantkort behöver du fortfarande lägga till manuellt.

  • Om en produkt ligger på autobetalning och flyttas över till ditt verifierade konto behöver du aktivera autobetalning på nytt. Om produkten däremot redan ligger på ditt verifierade konto behöver du inte göra någonting. Autobetalning kommer att vara kvar som vanligt.

Saknar du en produkt i ditt konto?

Har det blivit dags att betala en faktura som du inte längre hittar i ditt konto? Då är förmodligen den produkten kopplad till ett annat personnummer och du behöver ordna med en överlåtelse för att den ska hamna i ditt konto igen.

Vill du flytta en produkt mellan två personnummer?

Ser du en produkt som inte ska vara på ditt konto eller saknar du en produkt som är registrerat på ett annat personnummer? För att flytta en produkt mellan två personnummer behöver du ordna med en överlåtelse, vilket du kan läsa mer om här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Relaterade artiklar

Logga in på Mitt Konto

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.