Sony Xperia 1 V 256 GB

Sonys toppmodell Xperia 1 V är utrustad med en fullfjädrad proffskamera som delar funktioner med Sonys senaste systemkameror. Den nya Exmor T-sensorn låter dig fånga omgivningen i en detaljrikedom som knappt är synlig för blotta ögat. Bild- och ljudtekniken är också i en klass för sig tack vare 4K HDR-skärm och högupplöst ljud.

Om mobilen

Mobilkamera i världsklass

Sony Xperia 1 V-kameran är framtagen i samarbete med ingenjörerna bakom systemkamerorna i Alpha 1-serien. Kamerauppsättningen består av ett vidvinkelobjektiv på 24 mm som parats ihop med Sonys Exmor T-sensor – en revolutionerande bildsensor som bland annat presterar dubbelt så bra som föregångaren i svagt ljus. Till det kommer ett objektiv med ultravidvinkel och ett teleobjektiv som tar dig närmare motiven med äkta optisk zoom.

Du kan också spela in 4K-video i hela 120 bilder per sekund med optisk bildstabilisering och bildförbättrande teknik lånad från Sonys Cinema Line-kameror.

Otrolig ljud- och bildupplevelse

Utöver Sonys bästa kamerateknik bjuder Xperia 1 V också på en ljud- och bildupplevelse utöver det vanliga. Bredbildsskärmen på 6,5 tum har 4K-upplösning och HDR, vilket låter dig njuta av film och tv i oöverträffad kvalitet, inte minst tack vare Sonys Bravia HDR remaster-teknik som förbättrar även strömmande innehåll. Xperia 1 V har också stöd för högupplöst ljud via Sonys LDAC-standard.

Stort batteri, liten strömförbrukning

Precis som föregångaren har Xperia 1 V ett ordentligt batteri på 5 000 mAh. Skillnaden är att det räcker ännu längre tack vare mer effektivt utnyttjande av kraften. Snapdragon 8 Gen 2-kretsen har exempelvis 25 % mer grafikprestanda än föregångaren samtidigt som den är 45 % mer energieffektiv. Med andra ord kan du använda mobilen längre, och när det är dags att ladda finns även stöd för snabbladdare (tillval).

Teknisk specifikation
Om modellen
Mått och vikt165 x 71 x 8,3 mm / 187 g
Skärmstorlek 6,5 tum
Skärmtyp och upplösning4K HDR OLED (3840 x 1644)
Minne12 GB
Processor och operativsystemSnapdragon 8 Gen 2
Batteri5000 mAh. Snabbladdning USB-PD. Trådlös laddning (Qi).
Huvudkamera48 MP vidvinkel (f/1.9) + 12 MP tele (f/2.3) + 12 MP ultravidvinkel (f/2.2)
Frontkamera12 MP (f/2.0)
VideoBakre kamera: inspelning i 4K (upp till 120fps), optisk bildstabilisering. Främre kamera: inspelning i 4K (30 fps), FHD (30/60 fps)
Damm- och vattentåligIP65/IP68 damm- och vattentålig (1,5 m i upp till 30 min).
Uppkoppling och anslutningar
Mobilnät4G och 5G
SIM-kortNano-SIM och eSIM
BluetoothBluetooth 5.3, LE Audio
3,5 mm hörlursuttagJa
AnslutningUSB-C
Övrigt
OperatörslåstNej
Garantitid2 år
I förpackningenMobil. OBS! Hörlurar, USB-C-kabel och väggadapter ingår inte.
ÖvrigtFingeravtrycksläsare
Mobilabonnemang

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Välj bara hur mycket surf du behöver varje månad.

Spara surfen

I slutet av månaden sparas surfen du inte använt, så att den finns kvar när du verkligen behöver den. Du kan spara lika mycket surf som ingår i ditt abonnemang. Om du har Mobilabonnemang 20 GB, kan du alltså spara upp till 40 GB. Tar surfen slut kan du enkelt köpa mer.

Fria utlandsminuter

I abonnemang från 195 kr/mån ingår ett visst antal utlandsminuter. Det betyder att du kan ringa från Sverige till över 40 länder utan att det kostar extra. Hur många utlandsminuter som ingår beror på vilket abonnemang du väljer.

Bra att veta

Det enda som kan tillkomma på din faktura är samtal till och från utlandet, SMS-köp, betalsamtal och liknande.

När du skaffar mobil med abonnemang får abonnemanget en bindningstid på 24 månader. Även om du väljer att delbetala mobilen i 36 månader.

Täckning

Surfa med 5G

Nu finns 5G hos Comviq! Nätet byggs hela tiden ut och kommer till fler platser. 5G ingår i abonnemang från 195 kr/mån. För att använda 5G-nätet behöver din mobil ha stöd för 5G. Självklart funkar 4G precis som vanligt.

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta.

Sony Xperia 1 V Black Framsida
Välj delbetalning av mobilen (månader)
Välj mobilabonnemang (GB)

Fria samtal, SMS och MMS. Spara surfen.

Totalt

  • 599
    kr/måni 36 mån
    Du sparar 446 kr på mobilen

Totalt

599
kr/måni 36 mån
Du sparar 446 kr på mobilen

Vi bjuder på:

5G-surf

Fri frakt

Spara surfen

Köp Comviqs produkter direkt på telefon Visa nummer. För hjälp klicka här