Beställa och aktivera ett ersättnings-SIM till kontantkort

Om du behöver beställa ett nytt SIM-kort kan du antingen beställa ett nytt SIM-kort på Mitt Konto, eller hämta ett nytt direkt hos Pressbyrån.

Beställa ersättnings-SIM via Mitt konto

Att beställa ett ersättnings-SIM via Mitt Konto är gratis och vi har en leveranstid på 3 - 5 dagar. För att beställa ett nytt SIM-kort via Mitt Konto behöver du:

  • Logga in på Mitt Konto
  • Välj abonnemanget eller kontantkortet det gäller under översikten
  • Under "Hantera SIM", välj "Beställ nytt SIM" och gör din beställning

Vi skickar alltid ett trippel-SIM som passar alla mobiler. Du behåller ditt gamla nummer vid beställning av ett nytt SIM-kort.

Ditt nya SIM-kort aktiveras automatiskt efter att du satt in det i din mobil. Har ditt nya SIM-kort inte kommit igång inom 15 minuter, prova att starta om mobilen. Om du inte sätter in det nya SIM-kortet i en mobil inom 30 dagar från att du fått det kommer det sluta att fungera, och du måste beställa ett nytt.

Hämta ut ersättnings-SIM hos ombud

För att du ska kunna hämta ut ett SIM-kort hos något av våra ombud gäller följande:

  • Det kostar 25 kr att hämta ut ett nytt SIM-kort hos något av våra ombud.

  • Det är bara du som är registrerad på numret som kan hämta ut SIM-kortet. Du registrerar ditt kontantkort i Mitt Konto under fliken “Hantera SIM”.

  • Du måste ha med dig giltig legitimation/ID-kort.

  • Du kan inte hämta ut ett nytt SIM-kort om det gamla är spärrat. Har du satt en spärr på SIM-kortet måste du av säkerhetsskäl kontakta vår kundservice på 0772-21 21 21 och be dem att skicka ett nytt SIM-kort till din folkbokföringsadress.

Alla SIM-kort som finns hos våra ombud är trippel-SIM som passar alla mobiler. Du behåller ditt gamla nummer när du hämtar ut ett nytt SIM-kort hos ett ombud.

Ditt nya SIM-kort aktiveras automatiskt efter att du startat om din mobil. Det kan ta upp till 15 minuter innan det är aktiverat.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Relaterade artiklar

Beställa och aktivera ett ersättnings-SIM till abonnemang

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.