Välja surfmängd

Hur mycket surf du behöver beror lite på vad du gör med din mobil. Kollar du mejlen ibland, lyssnar på Spotify eller streamar mycket? Beroende på ditt användande förbrukar du mer eller mindre surf.

Du kan alltid köpa till mer surf om det behövs. Vi erbjuder förstås surf i både 5G- och 4G-fart (beroende på vilket abonnemang du väljer) till alla våra kunder. I 5G surfar du upp till 100 Mbit/s. Hastigheten kan bero på vilken mobil, surfplatta eller modem du använder.

Välj mellan:

  • 10 GB (5G ingår) – Passar bra om du kollar mejlen, läser nyheter och lyssnar på musik ibland.
  • 20 GB (5G ingår) – Funkar för dig som ofta lyssnar på Spotify och tittar på YouTube då och då.
  • 40 GB (5G ingår) – Passar dig som använder streamingtjänster som Netflix och SVT Play. Ett bra val för dig med surfplatta!
  • 100 GB (5G ingår) – Räcker långt! För dig som surfar riktigt mycket med mobilen och använder den som GPS, streamar serier och lyssnar på musik.

Använd surfen i EU och EES-länderna I alla våra abonnemang (förutom Mini) ingår en viss mängd surf som du kan använda inom något av EU-länderna, Norge, Island eller Liechtenstein. Läs mer om våra abonnemang här.

Om din surf tagit slut Om den surf som ingår är förbrukad kan du inte längre surfa med din mobil. Då behöver du tanka på ett nytt värdebevis och fortsätta surfa. För att hålla koll på hur mycket surf du använt är det bara att logga in på Mitt Konto!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Relaterade artiklar

DataförbrukningSurfa utomlands

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.