Skaffa Galaxy S21 och få hörlurar på köpet

Du som skaffat en Samsung Galaxy S21, S21+ eller S21 Ultra under perioden 12 april - 2 maj 2021 får ett par svarta Galaxy Buds Pro (värde 2 490 kr) på köpet.

Gör så här för att ta del av erbjudandet:

1. Registrera ett Samsung Account senast den 16 maj. Registrera ett Samsung Account genom att gå till ”Inställningar” → ”Konton och säkerhetskop.” → ”Konton” → ”Lägg till konto”.Har du redan ett Samsung Account kan du logga in direkt med det.

2. Öppna Samsung Members-appen på din Galaxy S21 senast den 16 maj 2021.

3. Gå till ”Utforska” och sedan ”Förmåner” och in på den aktuella kampanjen. Notera att det kan ta upp till fem (5) arbetsdagar innan erbjudandet syns i appen.

4. Tryck på knappen ”Ta del av erbjudandet” för att komma till registreringssidan för din medverkan i kampanjen och ladda upp ditt kvitto och ange din leveransadress. Vänligen notera att hantering av registrering och utskick av kampanjprodukt sköts av en tredjepartsleverantör, Veddesta Distributions AB.

5. Efter registreringen har genomförts får du ett bekräftelsemejl till din e-postadress kopplad till ditt Samsung Account att vår logistik-partner fått din order.

6. Uppgifterna granskas sedan manuellt av Veddesta. Vid godkänd registrering skickas kampanjprodukten av Veddesta efter cirka 4 veckor, helgfri vardag till angiven adress. Uppmärksamma att i den mån en kampanjprodukt tillfälligt tar slut i lager kan kampanjprodukten komma att skickas senare än efter 4 veckor.

7. Vid frågor angående kampanjen kontakta Samsung kundsupport på 0771-40 30 20 eller besök samsung.com/se/support/offer/.