Förmåner hos Comviq

Du som är kund hos Comviq kan få en massa härliga förmåner. Helt kostnadsfritt. Läs mer här.
Vi älskar våra kunder! Därför vill vi belöna dig som har flera tjänster hos oss och/eller hos Tele2.

Du som har både bredband (gäller inte mobilt bredband) och mobiltelefoni hos Comviq

Har du både bredband och mobiltelefoni hos Comviq? Grattis! Då kommer vi att dubbla surfen som ingår i ditt abonnemang helt utan extra kostnad.Har du fler abonnemang kommer vi att aktivera den dubbla surfen på ditt största abonnemang.Surfgaranti! När du skaffar ett nytt bredband hos Comviq får du dubbel surf på ditt mobilabonnemang. Skulle du någon gång få problem med ditt bredband hos oss är det bara att kontakta vår kundservice så aktiverar de ytterligare 50 GB extra surf på ditt mobilabonnemang. Så att du aldrig riskerar att stå utan surf.Den extra surfen som ingår i vår surfgaranti är giltig i 30 dagar. Har du flera mobilabonnemang hos oss kommer den extra surfen att läggas på ditt största abonnemang.För att du ska få ta del av våra förmåner krävs att:
  • Du har ett mobilabonnemang (gäller inte Go-abonnemang) hos Comviq.
  • Du har bredband (gäller inte mobilt bredband) från Comviq.
  • Produkterna står på samma personnummer.

Du som är kund hos både Comviq och Tele2

Är du kund hos både Comviq och Tele2? Grattis! Då kommer vi att dubbla surfen som ingår i ditt abonnemang helt utan extra kostnad. För att du ska få dubbel surf kostnadsfritt krävs att:
  • Du har ett mobilabonnemang (Go ej inkluderat) hos Comviq
  • Du har bredband (gäller inte mobilt bredband) från Tele2.
  • Produkterna behöver stå på samma personnummer.
Vi kommer att dubbla din surf automatiskt och du får ett SMS från oss när förmånen är aktiverad, eller inaktiverad. Du kan även logga in på Mitt Konto för att se din eventuella förmån. Den dubbla surfen som du får gäller endast i Sverige.Du kan få dubbel surf på upp till sex mobilabonnemang som du har hos Comviq. Skulle du byta mobilabonnemang hos Comviq får du fortsatt dubbel surf, så länge som du byter till ett abonnemang där förmånen är giltig (alla abonnemang förutom Go).Om du bor i ett hus som är gruppanslutet till Tele2 behöver du ha uppgraderat ditt bredbandsabonnemang, och betala en månadsavgift, för att du ska kunna ta del av förmånerna.Förmånen är kostnadsfri och gäller tillsvidare så länge du behåller ditt mobilabonnemang hos Comviq och ditt bredbandsabonnemang hos Tele2.Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller ändra förmånen. Om det skulle ske kommer vi i sådant fall informera dig.
Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Håll koll på din surf

Inne på Mitt Konto kan du enkelt se hur mycket du har surfat och vad du har kvar.

Vanliga frågor

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Om du har ett abonnemang som tillåter dig att ringa utomlands betalar du inget extra utöver din vanliga månadskostnad om du ringer inom EU/EES.Om du befinner dig utomlands i övriga världen ringer du till en rörlig kostnad som läggs på din faktura i efterhand. Välj land ovanför på den här sidan för att se priser. Du kan också välja att köpa ett utlandspaket där utlandssamtal ingår. Har du abonnemanget GO behöver du ha +Saldo.Om du har något av våra största abonnemang eller kontantkort så ingår fria samtalsminuter till utlandet. Läs mer här.

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1GB surf. Detta för endast 79 kr per dag.

Om du vill ändra abonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i appen. När du är inloggad klickar du på “Välj annat abonnemang” och byter till det abonnemang du vill ha.

Fakturan kommer till din mejl. I Mitt Konto eller appen kan du ändra till något annat betalsätt.

Om du har ett mobilabonnemang kan du aktivera vår tjänst Maxpris via Mitt Konto. Då kan du själv bestämma ett maxbelopp för vad ditt abonnemang får kosta varje månad. Du kan till exempel välja att det inte ska kosta mer än den vanliga månadsavgiften, men också sätta ett lite högre maxpris.Ett bra sätt att skydda sig mot höga kostnader när du är utanför EU/EES är att använda våra Surfpaket. Med paketen får du billigast möjliga utlandssurf till ett fast pris. När surfen i paketet är slut väljer du själv om du vill köpa mer eller inte. Inom EU/EES ingår fri roaming för de flesta av våra abonnemang och kontantkort.

Här kan du läsa om kampanjer med tillbehör på köpet.