Få tillbehör för 1000 kr

Du som skaffar en mobil med ett abonnemang från 225 kr/mån och uppåt under perioden 15 juni - 2 augusti, 2021, får välja valfria tillbehör till ett värde av 1000 kr i vår tillbehörsshop. Erbjudandet gäller även om du förlänger ett nuvarande abonnemang.

Gör så här för att ta del av erbjudandet:

  1. Skaffa en mobil med ett abonnemang från 225 kr/mån eller uppåt under perioden 15 juni - 2 augusti, 2021. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.
  2. Efter ditt köp kommer du att få två mejl, en orderbekräftelse och sedan ett mejl som innehåller en unik rabattkod och en länk till vår tillbehörsshop.
  3. Välj vilka tillbehör du vill och lägg dem i din varukorg. Du kan välja helt fritt och det går givetvis bra att lägga till flera tillbehör i din beställning.
  4. I fältet “rabattkod” fyller du i koden som du fått av oss. Tänk på att koden endast gäller vid ett köptillfälle och det går inte att spara eventuella pengar som finns kvar på koden efter ditt köp. Rabattkoden kan inte kombineras med andra rabattkoder.

För frågor om beställning, leverans eller reklamation av tillbehör, kontakta vår partner Ingram: weborder.comviq.se@ingrammicro.com

För frågor om rabattkoden, eller beställningen av mobil och abonnemang, kontakta Comviqs Kundservice.

En unik rabattkod värd 1000 SEK skickas till din registrerade mailadress efter köp av mobiltelefon med abonnemang från 225 kr och uppåt. Erbjudandet gäller från 15/6 till och med 2/8 2021 så länge lagret räcker. Rabattkoden är giltig till och med 16 augusti 2021 och kan nyttjas vid ett (1) tillfälle för köp av valfri(a) produkt(er) på Comviqs tillbehörsshop - tillbehor.comviq.se. Koden läggs till i kassan och upp till 1000 kr dras av från beloppet. Om den totala kostnaden för tillbehör och frakt blir under 1000 kr kan du inte nyttja resterande summa vid annat tillfälle. Om kostnaden blir 0 kr efter avdragen rabatt tillkommer en administrationsavgift på 1,25 kr som du betalar direkt i kassan med kort eller Swish. Om du nyttjar erbjudandet men ångrar ditt köp inom 14 dagar och returnerar mobiltelefonen kommer du att via faktura debiteras för dina valda tillbehör, upp till 1000 kr.

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.