Spara surfen med abonnemang

Brukar du ha surf kvar vid slutet av månaden? Inga problem. Hos Comviq kan du spara surfen med våra mest populära abonnemang. Läs mer om hur det funkar här.

Spara nu och surfa sen.

Spara surfen abonnemangMed Comviq kan du som har mobilabonnemang spara surfen och surfa vidare nästa månad. Eller nästa. Eller när du känner för det.

Oanvänd surf sparas automatiskt

Du som har mobilabonnemang hos Comviq kan spara surfen du inte använt till nästa månad. Och nästa. Det sker automatiskt. Du behöver inte göra någonting.Du kan spara lika mycket surf som ingår i ditt abonnemang. Har du till exempel 40 GB surf i månaden kan du spara ytterligare 40 GB och därmed ha totalt 80 GB i ditt abonnemang.

Ingen tidsbegränsning

Din oanvända surf har ingen tidsbegränsning. Du kan spara den i all evighet.

Abonnemang du kan spara surfen med

Du kan spara surfen med mobilabonnemanget 10 GB och uppåt. Är du student eller senior kan du spara din oanvända surf med mobilabonnemangen Student/Senior 20 GB och uppåt.

Vanliga frågor

Det finns ingen tidsbegränsning på hur länge du kan spara surfen hos Comviq. Så länge du är kund hos oss och har ett abonnemang som innefattas av spara surfen så får du behålla din oanvända surf.

Du kan spara lika mycket surf som ingår i ditt abonnemang. Har du till exempel ett abonnemang som innehåller 20 GB surf i månaden kan du spara ytterligare 20 GB och därmed ha totalt 40 GB i ditt abonnemang som mest.

Surfen sparas varje månad i samband med att ditt abonnemang fylls på med ny data.

Om du kan spara surfen med ditt nuvarande abonnemang och planerar att byta till ett annat finns det några saker som kan vara bra att veta.A. Om du byter till ett abonnemang med mindre surf än ditt nuvarande nollställs all eventuellt sparad surf.B. Om du byter till ett abonnemang med mer surf än ditt nuvarande får du ta med dig all sparad surf till det nya abonnemanget.C. Om du byter från ett av våra vanliga mobilabonnemang till ett av våra student- eller seniorabonnemang ses inte det som en nedgradering om bytet är till ett abonnemang som innehåller en motsvarande mängd surf.

Extra surf har 30 dagars giltighetstid från köptillfället.

Nej, sparad surf gäller endast i Sverige.
Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Håll koll på din surf

Inne på Mitt Konto kan du enkelt se hur mycket du har surfat och vad du har kvar.

Vanliga frågor

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Om du har ett abonnemang som tillåter dig att ringa utomlands betalar du inget extra utöver din vanliga månadskostnad om du ringer inom EU/EES.Om du befinner dig utomlands i övriga världen ringer du till en rörlig kostnad som läggs på din faktura i efterhand. Välj land ovanför på den här sidan för att se priser. Du kan också välja att köpa ett utlandspaket där utlandssamtal ingår. Har du abonnemanget GO behöver du ha +Saldo.Om du har något av våra största abonnemang eller kontantkort så ingår fria samtalsminuter till utlandet. Läs mer här.

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1GB surf. Detta för endast 79 kr per dag.

Om du vill ändra abonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i appen. När du är inloggad klickar du på “Välj annat abonnemang” och byter till det abonnemang du vill ha.

Fakturan kommer till din mejl. I Mitt Konto eller appen kan du ändra till något annat betalsätt.

Om du har ett mobilabonnemang kan du aktivera vår tjänst Maxpris via Mitt Konto. Då kan du själv bestämma ett maxbelopp för vad ditt abonnemang får kosta varje månad. Du kan till exempel välja att det inte ska kosta mer än den vanliga månadsavgiften, men också sätta ett lite högre maxpris.Ett bra sätt att skydda sig mot höga kostnader när du är utanför EU/EES är att använda våra Surfpaket. Med paketen får du billigast möjliga utlandssurf till ett fast pris. När surfen i paketet är slut väljer du själv om du vill köpa mer eller inte. Inom EU/EES ingår fri roaming för de flesta av våra abonnemang och kontantkort.

Här kan du läsa om kampanjer med tillbehör på köpet.