Spara surfen med abonnemang

Spara nu och surfa sen.

Spara surfen abonnemang

Med Comviq kan du som har mobilabonnemang spara surfen och surfa vidare nästa månad. Eller nästa. Eller när du känner för det.

Oanvänd surf sparas automatiskt

Du som har mobilabonnemang hos Comviq kan spara surfen du inte använt till nästa månad. Och nästa. Det sker automatiskt. Du behöver inte göra någonting.

Du kan spara lika mycket surf som ingår i ditt abonnemang. Har du till exempel 40 GB surf i månaden kan du spara ytterligare 40 GB och därmed ha totalt 80 GB i ditt abonnemang.

Ingen tidsbegränsning

Din oanvända surf har ingen tidsbegränsning. Du kan spara den i all evighet.

Abonnemang du kan spara surfen med

Du kan spara surfen med mobilabonnemanget 10 GB och uppåt. Är du student eller senior kan du spara din oanvända surf med mobilabonnemangen Student/Senior 20 GB och uppåt.

Vanliga frågor
Hur länge kan jag spara surfen?

Det finns ingen tidsbegränsning på hur länge du kan spara surfen hos Comviq. Så länge du är kund hos oss och har ett abonnemang som innefattas av spara surfen så får du behålla din oanvända surf.

Hur mycket surf kan jag spara?

Du kan spara lika mycket surf som ingår i ditt abonnemang. Har du till exempel ett abonnemang som innehåller 20 GB surf i månaden kan du spara ytterligare 20 GB och därmed ha totalt 40 GB i ditt abonnemang som mest.

När sparas min surf?

Surfen sparas varje månad i samband med att ditt abonnemang fylls på med ny data.

Vad händer om jag byter abonnemang?

Om du kan spara surfen med ditt nuvarande abonnemang och planerar att byta till ett annat finns det några saker som kan vara bra att veta.

A. Om du byter till ett abonnemang med mindre surf än ditt nuvarande nollställs all eventuellt sparad surf.

B. Om du byter till ett abonnemang med mer surf än ditt nuvarande får du ta med dig all sparad surf till det nya abonnemanget.

C. Om du byter från ett av våra vanliga mobilabonnemang till ett av våra student- eller seniorabonnemang ses inte det som en nedgradering om bytet är till ett abonnemang som innehåller en motsvarande mängd surf.

Sparas även extra surf som jag köper?

Extra surf har 30 dagars giltighetstid från köptillfället.

Kan jag använda min sparade surf i utlandet?

Nej, sparad surf gäller endast i Sverige.

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.