Kom igång som ny abonnemangskund

English version

Det är viktigt för oss att du trivs som kund hos Comviq. Därför har vi slagit våra kloka huvuden ihop och snickrat ihop en briljant Kom igång-guide som hjälper dig hela vägen till din första faktura.

1. Kolla status på din leverans

Du kan enkelt följa din leverans och se status på den direkt här på comviq.se och i Mitt Konto. Har du redan fått din leverans? Fortsätt då till steg 2.

Läs mer om leveranstiden

2. Kom igång med ditt SIM-kort

Vi skickar alltid ut ett trippel-SIM som passar alla tänkbara mobiler, gamla som nya. Du trycker enkelt ut den storlek som passar just din mobil. Spara de andra delarna, de kan komma till användning om du någon gång behöver byta mobil.

Har du valt ett eSIM är det lite olika steg som du behöver ta, beroende på vilken mobil du har.

Läs mer om vad som gäller för din mobil här

3. Kom igång med Mitt Konto

När du beställer ett mobilabonnemang hos oss på Comviq skapar vi automatiskt ett konto för dig. Uppgifter för inloggning skickas till dig på mejl.

Mitt Konto kan du bland annat betala dina fakturor och ändra inställningar för röstmeddelanden och maxpris. När ditt SIM-kort aktiveras läggs numret automatiskt in till Mitt Konto.

Om du inte hittar dina inloggningsuppgifter kan du återställa ditt lösenord här. Ange mejladressen du använde vid beställningen. Funkar inte det behöver du skapa ett nytt konto.

4. Aktivering av ditt nya SIM-kort

Nummerflytt från en annan operatör?

Aktivering av det nya SIM-kortet sker automatiskt 10 dagar efter din beställning.

Valt ett nytt nummer?

Ditt SIM-kort aktiveras automatiskt när du sätter in det i enheten.

Läs mer om nummerflytt här

5. Betala din första faktura

När din faktura har skapats skickar vi ut ett SMS till dig. Då kan du snabbt och enkelt betala den via Mitt Konto eller appen i mobilen. Vi stödjer betalning med både Swish och kontokort. När betalningen har genomförts skickar vi ett SMS till dig och bekräftar att den är klar!

Läs mer om våra olika betalsätt

6. Ladda ner Comviq-appen!

Vill du aldrig missa en faktura, hålla koll på din förbrukning och ändra inställningar på språng? Grymt! Då laddar du bara ner vår app till din mobil, loggar in med dina inloggningsuppgifter och så är du igång. Med Comviq i fickan kommer du att ha stenkoll på ditt abonnemang!

Läs mer om vår app

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.