Beställa och aktivera ett ersättnings-SIM till abonnemang

Om ditt SIM-kort har gått sönder eller om du behöver ett annat format kan du enkelt beställa ett nytt SIM-kort på Mitt Konto, eller hämta ett nytt direkt hos Pressbyrån.

Beställa ersättnings-SIM via Mitt konto

Gör så här:

  • Logga in på Mitt Konto
  • Gå till "Produkter" i menyn, välj numret och "Hantera SIM-kort"
  • Välj "Beställ nytt SIM-kort" och gör din beställning

Att beställa ett ersättnings-SIM via Mitt Konto är gratis och leveranstiden 3 - 5 dagar. Vi skickar alltid ett trippel-SIM som passar alla mobiler. Du behåller ditt gamla nummer vid beställning av ett nytt SIM-kort.

Aktivering av SIM-kortet

SIM-kort aktiveras automatiskt när du satt in det i din mobil. Har ditt nya SIM-kort inte kommit igång inom 15 minuter, prova att starta om mobilen. OBS! SIM-kortet måste aktiveras inom 30 dagar.

Hämta ut ersättnings-SIM hos ombud

Vill du få ett nytt SIM-kort, utan att behöva vänta, så kan du hämta ut det direkt hos ett av våra ombud. För att du ska kunna hämta ut ett SIM-kort hos något av våra ombud gäller följande:

  • Det kostar 25 kr att hämta ut ett nytt SIM-kort hos något av våra ombud.

  • Det är bara den som är registrerad på numret som kan hämta ut SIM-kortet.

  • Du måste ha med dig giltig legitimation/ID-kort.

  • Du kan inte hämta ut ett nytt SIM-kort om det gamla är spärrat. Har du satt en spärr på SIM-kortet måste du av säkerhetsskäl kontakta vår kundservice och be dem att skicka ett nytt SIM-kort till din folkbokföringsadress.

Aktivering av SIM-kortet

Alla SIM-kort som finns hos våra ombud är trippel-SIM som passar alla mobiler. Du behåller ditt gamla nummer när du hämtar ut ett nytt SIM-kort hos ett ombud. Ditt nya SIM-kort aktiveras automatiskt efter att du startat om din mobil. Det kan ta upp till 15 minuter innan det är aktiverat.

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.