•  
  •  
  •  
Nadja och Karim har ett grepp om varandras händer och ser ut som ett team.

Resesurf Storbritannien

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris när du är i Storbritannien. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1 GB surf. Detta för bara 79 kr per dag.
  • Beställ genom att skicka koden RS1GB till nummer 232

 

  •  
  •  
  •  

Tips! Undvik onödiga kostnader

Aktivera Maxpris

Slipp dyra överraskningar när du är utomlands! Med tjänsten Maxpris sätter du själv ett tak för extra kostnader på abonnemanget. Du ställer enkelt in ditt Maxpris via Mitt konto eller i Comviq-appen.Mitt konto

Håll koll på roaming

Inom EU/EES ingår fri utlandssurf för de flesta av våra abonnemang och kontantkort, men det gäller inte i övriga världen. Ett bra sätt att slippa höga kostnader för roaming är att skaffa ett Surfpaket. Med paketen får du Sveriges billigaste utlandssurf till ett fast pris. När surfmängden är slut väljer du själv om du vill köpa mer.

Undvik satellitsamtal

Håll lite extra koll när du använder mobilen på flyg och båtar. Om det inte finns en mobilmast i närheten kan mobilen kopplas upp mot en satellit. Det kan leda till extra kostnader. Ett tips är att stänga av dataanvändning för att inte riskera ofrivillig uppkoppling.

Vanliga frågor

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1GB surf. Detta för endast 79 kr per dag.

Utlandsminuter ingår i flera av våra abonnemang och kontantkort. Du kan använda dem för att ringa utan extra kostnad från Sverige till 41 länder, inklusive Storbritannien. När dina utlandsminuter är slut ringer du till ordinarie pris. Mer info om utlandsminuter.

Till Storbritannien räknas England, Skottland, Wales och Nordirland, inklusive Hebriderna, Orkney- och Shetlandsöarna.

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

Om du vill ha mer information om våra utlandspriser så hittar du det här.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Om du vill ändra ditt mobilabonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i Comviq-appen under informationen på ditt abonnemang.

Minsta debitering för surf som används i landet är 100,00 KB och debiteringsintervallet är 100,00 KB. Samtal debiteras per påbörjad minut. Priserna från Sverige till utlandet gäller inte prisplanerna för kontantkort: Kompis, Standard och Bas. Se prislista
Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Skaffa mobilabonnemang

Upp till 1000 utlandsminuter att ringa för utan extra kostnad från Sverige till 41 länder. Skaffa ett schysst mobilabonnemang från Comviq