•  
  •  
  •  
Nadja och Karim har ett grepp om varandras händer och ser ut som ett team.

Surfa till fastpris när du reser i Centralamerika

Skaffa ett surfpaket när du reser i Centralamerika och surfa till ett fast pris i upp till sju dygn.
  • 1 GB för 195 kr: skicka CACEN1024 till 232
  • 5 GB för 295 kr: skicka CACEN5120 till 232
Surfpaketet gäller i följande länder: Anguilla, Antigua och Barbuda, Aruba, Bahamas, Caymanöarna, Costa Rica, Cuba, Dominica, Dominikanska republiken, El Salvador, Grenada, Guatemala, Honduras, Jamaica, Nicaragua, Panama, Saint Kitts and Nevis, Saint Lucia, Turks- och Caicosöarna.

Tips! Undvik onödiga kostnader

Aktivera Maxpris

Slipp dyra överraskningar när du är utomlands! Med tjänsten Maxpris sätter du själv ett tak för extra kostnader på abonnemanget. Du ställer enkelt in ditt Maxpris via Mitt konto eller i Comviq-appen.

Mitt konto

Håll koll på roaming

Inom EU/EES ingår fri utlandssurf för de flesta av våra abonnemang och kontantkort, men det gäller inte i övriga världen. Ett bra sätt att slippa höga kostnader för roaming är att skaffa ett Surfpaket. Med paketen får du Sveriges billigaste utlandssurf till ett fast pris. När surfmängden är slut väljer du själv om du vill köpa mer.

Undvik satellitsamtal

Håll lite extra koll när du använder mobilen på flyg och båtar. Om det inte finns en mobilmast i närheten kan mobilen kopplas upp mot en satellit. Det kan leda till extra kostnader. Ett tips är att stänga av dataanvändning för att inte riskera ofrivillig uppkoppling.

 

  •  
  •  
  •  

Vanliga frågor och svar

Om du har ett mobilabonnemang kan du aktivera vår tjänst Maxpris via Mitt Konto. Då kan du själv bestämma ett maxbelopp för vad ditt abonnemang får kosta varje månad. Du kan till exempel välja att det inte ska kosta mer än den vanliga månadsavgiften, men också sätta ett lite högre maxpris.

Ett bra sätt att skydda sig mot höga kostnader när du är utanför EU/EES är att använda våra Surfpaket. Med paketen får du billigast möjliga utlandssurf till ett fast pris. När surfen i paketet är slut väljer du själv om du vill köpa mer eller inte. Inom EU/EES ingår fri roaming för de flesta av våra abonnemang och kontantkort.

För att beställa ett surfpaket skickar du SMS-koden som gäller för surfmängden och för landet du ska besöka till nummer 232.

Med ett Surfpaket surfar du till ett fast pris när du reser utanför EU/EES. Välj bara surfmängden som passar dig och SMS:a koden för landet du ska besöka.

Surfpaketet aktiveras först när du börjar surfa i något av länderna det gäller. Därefter är det giltigt i sju dagar eller fram till dess att surfmängden tar slut.

Surfpaketen förfaller 30 dagar efter ett köp om de inte aktiverats – det vill säga om du ännu inte börjat surfa i det utländska nätet.

Du får ett SMS när 80% av Surfpaketet är förbrukat och ett till SMS när surfmängden är slut. Om du inte väljer att köpa ett nytt Surfpaket stängs surfmöjligheten av i 24 timmar, eller tills du skaffat ett nytt. Efter 24 timmar kan du börja surfa till rörlig surftaxa.

Om du vill ändra ditt mobilabonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i Comviq-appen under informationen på ditt abonnemang.

Minsta debitering för surf som används i landet är 100,00 KB och debiteringsintervallet är 100,00 KB. Samtal debiteras per påbörjad minut. Priserna från Sverige till utlandet gäller inte prisplanerna för kontantkort: Kompis, Standard och Bas. Se prislista

Det kostar inget extra när du får ett SMS eller MMS och du befinner dig i ett annat land.