Mobilabonnemang för barn

Hos Comviq hittar du billiga mobilabonnemang för barn från endast 115 kr i månaden. Priserna gäller för alla under 18 år. Se våra bästa erbjudanden här!
Hela familjen kan ringa med Comviq! Om ditt barn är minderårigt, det vill säga under 18 år, kan du som målsman beställa ett förmånligt studentabonnemang, men tänk på att du kommer att stå som ägare av abonnemanget.

Mobilabonnemang till barn

  • 60 GB, 295 kr/mån, Fria samtal SMS och MMS
  • 40 GB, 225 kr/mån, Fria samtal SMS och MMS
  • 20 GB, 195 kr/mån, Fria samtal SMS och MMS
  • 10 GB, 145 kr/mån, Fria samtal SMS och MMS
  • 2 GB, 115 kr/mån, Fria samtal SMS och MMS
I alla våra aktuella student- och barnabonnemang ingår också en viss mängd surf som du kan använda inom EU/EES.Jämfört med våra vanliga mobilabonnemang ingår i de flesta fall betydligt mer surf för motsvarande pris i abonnemangen för barn och studenter.

Vilket är det bästa mobilabonnemanget för barn?

Vilket mobilabonnemang för barn som är bäst beror helt och hållet på hur ditt barns mobilanvändande ser ut. Om ditt barn streamar mycket film kan det vara värt att skaffa ett större abonnemang. Om ditt barn å andra sidan inte surfar särskilt mycket med mobilen kanske vårt billigaste abonnemang är fullt tillräckligt.

Kan jag byta abonnemang?

Ja! Om ditt barn skulle behöva mer surf kan du när som helst uppgradera abonnemanget. Detsamma gäller om du vill gå ner till ett mindre abonnemang. Du som vuxen kommer att stå som ägare till abonnemanget, vilket betyder att du enkelt kan byta barnets abonnemang direkt i Mitt konto.

Skaffa barnabonnemang med mobil

Det kan vara en bra idé att köpa en mobil samtidigt som du skaffar ett mobilabonnemang till ditt barn. Här kan du se priser för mobiler tillsammans med abonnemanget Student 20 GB. Klicka på den mobil du är intresserad av så ser du även priset i kombination med ett antal andra abonnemang.

Finns det barnspärrar på abonnemangen?

Ja, med hjälp av Maxpris kan du sätta en spärr på abonnemanget.

Abonnemang eller kontantkort till barn?

Hos oss hittar du naturligtvis också kontantkort för barn. Både abonnemang och kontantkort har sina fördelar. Vad som passar bäst beror mycket på hur ditt barn använder mobilen. Medan kontantkort är lite mer flexibelt får du som regel mer för pengarna med ett abonnemang – samt möjlighet att skaffa barnabonnemang med mobil och få rabatt på mobilen.

Spara pengar med familjeabonnemang

En annan typ av billigt mobilabonnemang för barn hittar du i våra familjeabonnemang. Om du som vuxen har ett huvudabonnemang med 40 GB surf eller mer kan du teckna ett riktigt förmånligt tilläggsabonnemang till barnet.
Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Håll koll på din surf

Inne på Mitt Konto kan du enkelt se hur mycket du har surfat och vad du har kvar.

Vanliga frågor

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Om du har ett abonnemang som tillåter dig att ringa utomlands betalar du inget extra utöver din vanliga månadskostnad om du ringer inom EU/EES.Om du befinner dig utomlands i övriga världen ringer du till en rörlig kostnad som läggs på din faktura i efterhand. Välj land ovanför på den här sidan för att se priser. Du kan också välja att köpa ett utlandspaket där utlandssamtal ingår. Har du abonnemanget GO behöver du ha +Saldo.Om du har något av våra största abonnemang eller kontantkort så ingår fria samtalsminuter till utlandet. Läs mer här.

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1GB surf. Detta för endast 79 kr per dag.

Om du vill ändra abonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i appen. När du är inloggad klickar du på “Välj annat abonnemang” och byter till det abonnemang du vill ha.

Fakturan kommer till din mejl. I Mitt Konto eller appen kan du ändra till något annat betalsätt.

Om du har ett mobilabonnemang kan du aktivera vår tjänst Maxpris via Mitt Konto. Då kan du själv bestämma ett maxbelopp för vad ditt abonnemang får kosta varje månad. Du kan till exempel välja att det inte ska kosta mer än den vanliga månadsavgiften, men också sätta ett lite högre maxpris.Ett bra sätt att skydda sig mot höga kostnader när du är utanför EU/EES är att använda våra Surfpaket. Med paketen får du billigast möjliga utlandssurf till ett fast pris. När surfen i paketet är slut väljer du själv om du vill köpa mer eller inte. Inom EU/EES ingår fri roaming för de flesta av våra abonnemang och kontantkort.

Här kan du läsa om kampanjer med tillbehör på köpet.