Comviq företag - Vår partner Tele2 har det du söker!

Comviq säljer inga företagsabonnemang men kolla gärna in vår partner Tele2. Ring och surfa i ett prisbelönt nät med en av marknadens bästa företagsabonnemang.

Behöver ditt företag ett bra företagsabonnemang? Tyvärr säljer vi inte det hos Comviq men kolla gärna in vår partner Tele2. Där kan du ringa och surfa i ett prisbelönt nät med en av marknadens absolut bästa företagsabonnemang.

Comviq Företag

Företagsabonnemang

Alla företag har olika behov och därför är det viktigt att hitta en operatör, och ett abonnemang, som är skräddarsytt efter er. Hos Tele2 får spelar det ingen roll om du driver en enskild firma eller om ni är ett större företag, med många anställda. Alla får personlig hjälp att ta fram ett lämpligt företagsabonnemang.

Samla tjänster och få mer

Ofta är det bra att samla alla sina tjänster hos en och samma operatör. Varför? Det blir inte bara enklare att hålla reda på fakturor utan man får oftast mer extratjänster, utan att behöva betala något extra. Det kan till exempel handla om mer surf eller extra SIM-kort.

Företagsabonnemang med 5G

Se till att operatören du väljer ger dig tillgång till 5G-nätet så har du ett framtidssäkrat abonnemang. Det finns många fördelar med 5G, både för privatkunder och företagskunder. På företagssidan är några av fördelarna:

  • Ökad produktivitet då komplicerade uppgifter går snabbare.

  • Enklare att hålla videomöten utan avbrott.

Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Håll koll på din surf

Inne på Mitt Konto kan du enkelt se hur mycket du har surfat och vad du har kvar.

Vanliga frågor

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.

Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Om du har ett abonnemang som tillåter dig att ringa utomlands betalar du inget extra utöver din vanliga månadskostnad om du ringer inom EU/EES.

Om du befinner dig utomlands i övriga världen ringer du till en rörlig kostnad som läggs på din faktura i efterhand. Välj land ovanför på den här sidan för att se priser. Du kan också välja att köpa ett utlandspaket där utlandssamtal ingår. Har du abonnemanget GO behöver du ha +Saldo.

Om du har något av våra största abonnemang eller kontantkort så ingår fria samtalsminuter till utlandet. Läs mer här.

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1GB surf. Detta för endast 79 kr per dag.

Om du vill ändra abonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i appen. När du är inloggad klickar du på “Välj annat abonnemang” och byter till det abonnemang du vill ha.

Fakturan kommer till din mejl. I Mitt Konto eller appen kan du ändra till något annat betalsätt.

Om du har ett mobilabonnemang kan du aktivera vår tjänst Maxpris via Mitt Konto. Då kan du själv bestämma ett maxbelopp för vad ditt abonnemang får kosta varje månad. Du kan till exempel välja att det inte ska kosta mer än den vanliga månadsavgiften, men också sätta ett lite högre maxpris.

Ett bra sätt att skydda sig mot höga kostnader när du är utanför EU/EES är att använda våra Surfpaket. Med paketen får du billigast möjliga utlandssurf till ett fast pris. När surfen i paketet är slut väljer du själv om du vill köpa mer eller inte. Inom EU/EES ingår fri roaming för de flesta av våra abonnemang och kontantkort.

Här kan du läsa om kampanjer med tillbehör på köpet.