Jag har beställt ett nytt nummer

Nytt nummer Comviq

1. Sätt i ditt nya SIM-kort i din mobil.
  2. Starta mobilen.
  3. Klart!

Mitt Konto

Mitt Konto hjälper dig att hålla koll på och administrera ditt abonnemang. Här kan du bland annat göra följande:

• Se alla dina fakturor
  • Följa din förbrukning av surf
  • Hitta din PUK-kod
  • Se detaljspecifikation på dina samtal och SMS
  • Administrera till exempel dolt nummer och telefonsvarare
  • Chatta med kundservice

Logga in på Mitt Konto

Faktura

Fakturan skickas månadsvis via email (0 kr) eller vanlig post (39 kr) beroende på vilket val du gjorde vid din beställning. Dessutom hittar du alltid din faktura på Mitt Konto. På comviq.se/faktura har vi samlat all information du behöver om din faktura. Där finns också en fakturahjälp som guidar dig genom fakturans olika delar.

Surf

Om du får slut surf och behöver mer kan du köpa till surfpaket. Läs mer här.