Fakturainfo via SMS

Du hittar alltid dina fakturor under betalning på Mitt Konto och i Comviq-appen. Där kan du också välja och ändra ditt betalsätt samt aktivera autobetalning. Då dras beloppet automatiskt varje månad. Logga enkelt in med BankID eller din mejladress.

Få fakturainformation via SMS

SMS:a texten "faktura" till nummer 333. Du får då ett SMS med information om du har obetalda fakturor för ditt abonnemang, belopp, plusgironummer, förfallodatum och OCR-nummer. Om din faktura är betald får du ett bekräftelse-SMS.