Fakturainfo via SMS

Tjänsten är inte längre tillgänglig. Du hittar enkelt dina fakturor på Mitt Konto och i Comviq-appen.

Du hittar alltid dina fakturor under betalning på Mitt Konto och i Comviq-appen. Där kan du också välja och ändra ditt betalsätt samt aktivera autobetalning. Då dras beloppet automatiskt varje månad. Logga enkelt in med BankID eller din mejladress.

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.