Förmåner hos Comviq

Vi älskar våra kunder! Därför vill vi belöna dig som har flera tjänster hos oss och/eller hos Tele2.

Du som har både bredband (gäller inte mobilt bredband) och mobiltelefoni hos Comviq

Har du både bredband och mobiltelefoni hos Comviq? Grattis! Då kommer vi att dubbla surfen som ingår i ditt abonnemang helt utan extra kostnad.

Har du fler abonnemang kommer vi att aktivera den dubbla surfen på ditt största abonnemang. Vill du ändra vilket abonnemang som ska få den dubbla surfen behöver du kontakta vår kundservice.

Surfgaranti! När du skaffar ett nytt bredband hos Comviq får du dubbel surf på ditt mobilabonnemang. Skulle du någon gång få problem med ditt bredband hos oss är det bara att kontakta vår kundservice så aktiverar de ytterligare 50 GB extra surf på ditt mobilabonnemang. Så att du aldrig riskerar att stå utan surf.

Den extra surfen som ingår i vår surfgaranti är giltig i 30 dagar. Har du flera mobilabonnemang hos oss kommer den extra surfen att läggas på ditt största abonnemang.

För att du ska få ta del av våra förmåner krävs att:

  • Du har ett mobilabonnemang (gäller inte Go-abonnemang) hos Comviq.
  • Du har bredband (gäller inte mobilt bredband) från Comviq.
  • Produkterna står på samma personnummer.

Du som är kund hos både Comviq och Tele2

Är du kund hos både Comviq och Tele2? Grattis! Då kommer vi att dubbla surfen som ingår i ditt abonnemang helt utan extra kostnad. För att du ska få dubbel surf kostnadsfritt krävs att:

  • Du har ett mobilabonnemang (Go ej inkluderat) hos Comviq
  • Du har bredband (gäller inte mobilt bredband) från Tele2.
  • Produkterna behöver stå på samma personnummer.

Vi kommer att dubbla din surf automatiskt och du får ett SMS från oss när förmånen är aktiverad, eller inaktiverad. Du kan även logga in på Mitt Konto för att se din eventuella förmån. Den dubbla surfen som du får gäller endast i Sverige.

Du kan få dubbel surf på upp till sex mobilabonnemang som du har hos Comviq. Skulle du byta mobilabonnemang hos Comviq får du fortsatt dubbel surf, så länge som du byter till ett abonnemang där förmånen är giltig (alla abonnemang förutom Go).

Om du bor i ett hus som är gruppanslutet till Tele2 behöver du ha uppgraderat ditt bredbandsabonnemang, och betala en månadsavgift, för att du ska kunna ta del av förmånerna.

Förmånen är kostnadsfri och gäller tillsvidare så länge du behåller ditt mobilabonnemang hos Comviq och ditt bredbandsabonnemang hos Tele2.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller ändra förmånen. Om det skulle ske kommer vi i sådant fall informera dig.

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.