1. Hem
  2. Utland
  3. Colombia

Colombia

Standardpriser för samtal, surf, SMS och MMS till, från
och inom Colombia.

Från Sverige till Colombia

Från Colombia till

Priser inom Colombia

  • Data debiteringsintervall: 100,00 KB. Minsta debitering för data: 100,00 KB.

  • Samtal debiteras per påbörjad minut.

  • Priserna från Sverige till utlandet gäller inte prisplanerna för kontantkort: Kompis, Standard och Bas. Se prislista.

Surfa till fast pris utanför EU/EES

Undvik onödiga kostnader när du surfar utanför EU/EES. Med våra Surfpaket får du Sveriges billigaste utlandssurf till ett fast pris.

Läs mer
Mobilabonnemang med surf

Tips för att slippa onödiga kostnader i utlandet

Aktivera Maxpris

Med hjälp av tjänsten Maxpris kan du, som har ett mobilabonnemang, undvika onödiga kostnader när du är utomlands. På Mitt Konto finns en spärr på hur mycket (utöver ditt mobilabonnemang) du ska kunna ringa för. Det innebär att din faktura aldrig kan bli högre än det maxpris du väljer.

Håll koll på roaming

Inom EU/EES ingår fri utlandssurf för de flesta av våra abonnemang och kontantkort, men det gäller inte i övriga världen. Ett bra sätt att slippa höga kostnader för roaming är att skaffa ett Surfpaket. Med paketen får du Sveriges billigaste utlandssurf till ett fast pris. När surfmängden är slut väljer du själv om du vill köpa mer.

Undvik satellitsamtal

Håll lite extra koll när du använder mobilen på flyg och båtar. Om det inte finns en mobilmast i närheten kan mobilen kopplas upp mot en satellit. Det kan leda till extra kostnader. Ett tips är att stänga av dataanvändning för att inte riskera ofrivillig uppkoppling.