•  
  •  
  •  

Tips! Slipp onödiga kostnader

Aktivera Maxpris

Slipp dyra överraskningar när du är utomlands! Med tjänsten Maxpris sätter du själv ett tak för extra kostnader på abonnemanget. Du ställer enkelt in ditt Maxpris via Mitt konto eller i Comviq-appen.Mitt konto

Håll koll på roaming

De flesta av våra mobilabonnemang och kontantkort innehåller en viss surfmängd inom EU/EES. Hur mycket EU-surf som gäller för just dig hittar du på Mitt konto. Behöver du extra Surf, kan du enkelt tanka mer här på comviq.se eller i Comviq-appen. Till Tanka

Undvik satellitsamtal

Håll lite extra koll när du använder mobilen på flyg och båtar. Om det inte finns en mobilmast i närheten kan mobilen kopplas upp mot en satellit. Det kan leda till extra kostnader. Ett tips är att stänga av dataanvändning för att inte riskera ofrivillig uppkoppling.

 

  •  
  •  
  •  

Vanliga frågor

Antalet utlandsminuter du får beror på vilket abonnemang, eller kontantkort, du har. Mer info om antalet utlandsminuter hittar du här.

Om du vill ändra ditt mobilabonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i Comviq-appen under informationen på ditt abonnemang.

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

Om du vill ha mer information om våra utlandspriser så hittar du det här.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Minsta debitering för surf som används i landet är 100,00 KB och debiteringsintervallet är 100,00 KB. Samtal debiteras per påbörjad minut. För kontantkort: - Priserna från Sverige till utlandet gäller inte prisplanerna för kontantkort: Kompis, Standard och Bas. Se prislista - Kunder med Amigos Allo och Standard, och som är utomlands inom EU/EES, ringer för samma priser till andra EU/EES-länder som från Sverige.
Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Skaffa mobilabonnemang

Upp till 1000 utlandsminuter och 20 GB surf inom EU/EES ingår när du skaffar ett schysst mobilabonnemang från Comviq.