Apple iPhone 15 Plus

iPhone 15 Plus har det mesta gemensamt med iPhone 15, inklusive en ny design, supersnabbt A16 Bionic-chip och fem schyssta färger. Skillnaden är en större skärm på hela 6,7 tum och ännu bättre batteritid.

Om mobilen

Uppgraderad kameraduo

iPhone 15 kamera

Precis som iPhone 15 kommer iPhone 15 Plus med ett helt nytt kamerasystem. Ta dina bildkompositioner till en ny nivå med hjälp av optisk zoom och ett automatiskt nattläge som ger dig fylligare färger i svagt ljus. Dessutom har huvudkameran nu en upplösning på hela 48 megapixel, vilket ger ännu fler och tydligare detaljer i bilderna.

Design som går på djupet

iPhone 15 Plus varianter

Ge din iPhone 15 Plus en personlig touch med en av fem schyssta färger som verkligen går på djupet. Med hjälp av avancerad teknik har färgen bäddats in i materialet med mikroskopiska metalljoner och sedan polerats till en riktigt snygg finish. Dynamic Island är en annan smart detalj som kommer från iPhone Pro-serien – håll koll på funktioner och notiser med den ovanligt smarta övre delen av skärmen.

Lysande skärm i större format

Den tydligaste skillnaden mellan iPhone 15 och iPhone 15 Plus är att den senare har en större Super Retina XDR-skärm på 6,7 tum. Ljusstyrkan har däremot skruvats upp i båda fallen. Skärmen är upp till dubbelt så stark i solljus jämfört med föregångaren. Det betyder också att toppljusstyrkan är högre för ännu mer levande HDR-video.

Teknisk specifikation
Om modellen
Mått och vikt160,9 x 77,8 x 7,8 mm / 201 g
Skärmstorlek 6,7 tum
Skärmtyp och upplösningSuper Retina XDR-skärm, 2796 × 1290 px, 460 ppi
Minne128, 256 eller 512 GB lagring
Processor och operativsystemA16 Bionic med 5-kärnig grafik
BatteriUpp till 26 timmar videouppspelning. Snabbladdning upp till 50% på 30 minuter med 20W-adapter (ingår inte). Trådlös laddning 7,5 W (Qi), 15 W (MagSafe).
Huvudkamera48 MP huvudkamera (f/1,6) med optisk bildstabilisering + 12 MP ultravidvinkel (f/2,4), 2x optisk zoom
Frontkamera12 MP TrueDepth (f/1,9)
VideoInspelning med Dolby Vision HDR upp till 4K med 60 FPS, cinematisk bildstabilisering, ljudzoom, True Tone-blixt, kontinuerlig autofokus för video, True Tone-blixt.
Damm- och vattentåligIP68, tål vatten på 6 meters djup i 30 minuter.
Uppkoppling och anslutningar
Mobilnät4G och 5G
SIM-kortDual SIM (nano- och eSIM). Stöd för dubbla eSIM.
BluetoothBluetooth 5.3
3,5 mm hörlursuttagNej
AnslutningUSB-C (2.0 480 Mbit/s), DisplayPort
Övrigt
OperatörslåstNej
Garantitid1 år
I förpackningenMobil, USB-C-kabel, dokumentation. Hörlurar och strömadapter ingår inte.
ÖvrigtAnsiktsigenkänning
Byt in din gamla mobil

Byt in din gamla mobil och få rabatt på din nya! Bra för plånboken, bra för miljön. Återwin-win! Se hur stor rabatt du kan få här.

Mobilabonnemang

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Välj bara hur mycket surf du behöver varje månad.

Spara surfen

I slutet av månaden sparas surfen du inte använt, så att den finns kvar när du verkligen behöver den. Du kan spara lika mycket surf som ingår i ditt abonnemang. Om du har Mobilabonnemang 20 GB, kan du alltså spara upp till 40 GB. Tar surfen slut kan du enkelt köpa mer.

Fria utlandsminuter

I abonnemang från 195 kr/mån ingår ett visst antal utlandsminuter. Det betyder att du kan ringa från Sverige till över 40 länder utan att det kostar extra. Hur många utlandsminuter som ingår beror på vilket abonnemang du väljer.

Bra att veta

Det enda som kan tillkomma på din faktura är samtal till och från utlandet, SMS-köp, betalsamtal och liknande.

När du skaffar mobil med abonnemang får abonnemanget en bindningstid på 24 månader. Även om du väljer att delbetala mobilen i 36 månader.

Täckning

Surfa med 5G

Nu finns 5G hos Comviq! Nätet byggs hela tiden ut och kommer till fler platser. 5G ingår i abonnemang från 195 kr/mån. För att använda 5G-nätet behöver din mobil ha stöd för 5G. Självklart funkar 4G precis som vanligt.

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta.

Prissänkt!
iPhone 15 Plus Gul
Välj lagringsutrymme (GB)
Välj delbetalning av mobilen (månader)
Välj mobilabonnemang (GB)

Fria samtal, SMS och MMS. Spara surfen.

Totalt

  • 499
    kr/måni 36 mån
    Du sparar 2 551 kr på mobilen

Totalt

499
kr/måni 36 mån
Du sparar 2 551 kr på mobilen

Vi bjuder på:

5G-surf

Fri frakt

Spara surfen

Sänkt pris och dubbel surf!
Just nu har vi riktigt schyssta priser på utvalda modeller av iPhone. Dessutom får du dubbel surf på mobilabonnemanget i hela 36 månader. Passa på!

Köp Comviqs produkter direkt på telefon Visa nummer. För hjälp klicka här