Delbetalningsavgift

Vad är delbetalningsavgift?

Delbetalningsavgift är en kostnad för att delbetala mobilen. Du kan välja att delbetala mobilen på 24 eller 36 månader. Delbetalningsavgiften betalas varje månad under hela delbetalningsperioden.

Måste jag betala något extra?

Nej. Delbetalningsavgiften är inkluderad i totalpriset. Det tillkommer ingen extra kostnad.

Var hittar jag delbetalningsavgiften?

Delbetalningsavgiften ser du i kassan innan du genomför köpet. Du kommer också att se delbetalningsavgiften på fakturaspecifikationen.

Vad händer med avgiften om jag vill slutbetala min mobil?

Resterande avgifter kommer inkluderas i slutfakturan.