Täckning och 4G

Comviq täcker 99% av Sverige. Vi delar nät med Tele2 och Telenor. Vilken täckning du har i det område där du befinner dig kan bero på en rad olika faktorer. Det är därför bäst att testa täckningen direkt med ett av våra SIM-kort. Du kan beställa ett gratis här. Du kan också titta på vår täckningskarta över det område där du bor. Täckningskartan hittar du här.

Varför har jag dålig täckning?

Ett enkelt sätt att ta reda på om du verkligen har dålig täckning är att prova i annan mobil. Vissa mobiler har sämre mottagning än andra.Har du fortfarande problem? Logga in och titta under Frågor och svar.

Hur vet jag om jag har 4G-täckning?

Nästan alla 4G-mobiler visar en 4G-symbol på skärmen när du är i 4G-nätet. Symbolen försvinner när du tappar kontakten med 4G-nätet. Om du tappar din 4G-täckning under pågående samtal så flyttas samtalet automatiskt över till 3G- eller GSM-nätet.

Kan jag surfa i 4G med Comviq?

Comviq delar 4G-nät med Tele2 och Telenor och vårt nät har blivit utnämnt till världens bästa 4G-nät.Vi erbjuder surf i 4G-fart till alla våra kunder. I 4G surfar du upp till 80 Mbit/s. Hastigheten kan bero på vilken mobil, surfplatta eller modem du använder.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Relaterade artiklar

Låsa upp mobil med operatörslåsTelefonsvarare

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.