Köpa surf

Så här enkelt köper du mer surf till ditt kontantkort eller abonnemang hos Comviq. All extra surf du tankar på med gäller i 30 dagar.
Du köper enkelt mer surf direkt här på comviq.se genom att klicka på Surf eller Tanka i menyn, i vår Comviq-app, genom att köpa ett värdebevis hos någon av våra återförsäljare eller via SMS.Har du kontantkort dras kostnaden av från ditt saldo när du köper surf via SMS till telefonnummer 133. Har du mobilabonnemang läggs kostnaden på din nästa faktura.Har du en prisplan där det ingår fria SMS/MMS och surf kommer din surfmängd dras i den här ordningen:
  1. Från surfen som ingår i din prisplan
  2. Från den Extra Surf du köpt
  3. Från ditt saldo (gäller endast Kompis, Standard och Bas)
All surf gäller i 30 dagar från datumet det är köpt.

Surfa utomlands

Om du har något av våra mobilabonnemang (gäller inte Mini) eller kontantkort (gäller inte Mini, Standard eller BAS) kan du använda all extra surf som du köper till fritt inom EU och EES-länderna.Har du ett abonnemang och vill ringa till eller från länder utanför EU/EES gäller dessa utlandspriser. Har du istället ett kontantkort behöver du ett +Saldo för att kunna ringa till övriga världen.
Denna artikel innehållerSurfa utomlands
Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Håll koll på din surf

Inne på Mitt Konto kan du enkelt se hur mycket du har surfat och vad du har kvar.

Vanliga frågor

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Om du har ett abonnemang som tillåter dig att ringa utomlands betalar du inget extra utöver din vanliga månadskostnad om du ringer inom EU/EES.Om du befinner dig utomlands i övriga världen ringer du till en rörlig kostnad som läggs på din faktura i efterhand. Välj land ovanför på den här sidan för att se priser. Du kan också välja att köpa ett utlandspaket där utlandssamtal ingår. Har du abonnemanget GO behöver du ha +Saldo.Om du har något av våra största abonnemang eller kontantkort så ingår fria samtalsminuter till utlandet. Läs mer här.

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1GB surf. Detta för endast 79 kr per dag.

Om du vill ändra abonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i appen. När du är inloggad klickar du på “Välj annat abonnemang” och byter till det abonnemang du vill ha.

Fakturan kommer till din mejl. I Mitt Konto eller appen kan du ändra till något annat betalsätt.

Om du har ett mobilabonnemang kan du aktivera vår tjänst Maxpris via Mitt Konto. Då kan du själv bestämma ett maxbelopp för vad ditt abonnemang får kosta varje månad. Du kan till exempel välja att det inte ska kosta mer än den vanliga månadsavgiften, men också sätta ett lite högre maxpris.Ett bra sätt att skydda sig mot höga kostnader när du är utanför EU/EES är att använda våra Surfpaket. Med paketen får du billigast möjliga utlandssurf till ett fast pris. När surfen i paketet är slut väljer du själv om du vill köpa mer eller inte. Inom EU/EES ingår fri roaming för de flesta av våra abonnemang och kontantkort.

Här kan du läsa om kampanjer med tillbehör på köpet.