Vad kan jag surfa?

Att surfa med Comviq bredband

När du har bredband hos Comviq kan du nå alla hemsidor som finns tillgängliga på det publika nätet. Det enda undantaget vi valt att göra är hemsidor som sprider barnpornografi. Vi arbetar tillsammans med Rikskriminalpolisen och Ecpat för att försvåra tillgången till den typen av sidor.För att våra bredbandskunder som ska få bästa möjliga upplevelse vidtar Comviq, vid behov, vissa tillfälliga trafikhanteringsåtgärder. Det kan till exempel vara att filtrera bort skräppost och skadliga virus.Skulle det uppstå ett belastningsstopp i nätet kan tillfällig prioritering av trafik som är realtidsberoende (till exempel streaming) ske. Hastigheten för den prioriterade trafiken ökar då tillfälligt medan hastigheten för nedprioriterad trafik (till exempel nedladdning) minskar.Gemensamt för all trafikhantering som Comviq vidtar är att Comviq inte tar del av eller prioriterar själva innehållet i trafiken.
Denna artikel innehållerAtt surfa med Comviq bredband
Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Håll koll på din surf

Inne på Mitt Konto kan du enkelt se hur mycket du har surfat och vad du har kvar.

Vanliga frågor

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Om du vill ändra ditt mobilabonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i Comviq-appen under informationen på ditt abonnemang.

Om du har ett abonnemang som tillåter dig att ringa utomlands betalar du inget extra utöver din vanliga månadskostnad om du ringer inom EU/EES.Om du befinner dig utomlands i övriga världen ringer du till en rörlig kostnad som läggs på din faktura i efterhand. Välj land ovanför på den här sidan för att se priser. Du kan också välja att köpa ett utlandspaket där utlandssamtal ingår. Har du abonnemanget GO behöver du ha +Saldo.Om du har något av våra största abonnemang eller kontantkort så ingår fria samtalsminuter till utlandet. Läs mer här.

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1GB surf. Detta för endast 79 kr per dag.

Om du vill ändra abonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i appen. När du är inloggad klickar du på “Välj annat abonnemang” och byter till det abonnemang du vill ha.

Fakturan kommer till din mejl. I Mitt Konto eller appen kan du ändra till något annat betalsätt.

Om du har ett mobilabonnemang kan du aktivera vår tjänst Maxpris via Mitt Konto. Då kan du själv bestämma ett maxbelopp för vad ditt abonnemang får kosta varje månad. Du kan till exempel välja att det inte ska kosta mer än den vanliga månadsavgiften, men också sätta ett lite högre maxpris.Ett bra sätt att skydda sig mot höga kostnader när du är utanför EU/EES är att använda våra Surfpaket. Med paketen får du billigast möjliga utlandssurf till ett fast pris. När surfen i paketet är slut väljer du själv om du vill köpa mer eller inte. Inom EU/EES ingår fri roaming för de flesta av våra abonnemang och kontantkort.