Comviq Företag

Behöver ditt företag ett bra företagsabonnemang? Tyvärr säljer vi inte det hos Comviq men kolla gärna in vår partner Tele2. Där kan du ringa och surfa i ett prisbelönt nät med en av marknadens absolut bästa företagsabonnemang.

Comviq Företag

Företagsabonnemang

Alla företag har olika behov och därför är det viktigt att hitta en operatör, och ett abonnemang, som är skräddarsytt efter er. Hos Tele2 får spelar det ingen roll om du driver en enskild firma eller om ni är ett större företag, med många anställda. Alla får personlig hjälp att ta fram ett lämpligt företagsabonnemang.

Samla tjänster och få mer

Ofta är det bra att samla alla sina tjänster hos en och samma operatör. Varför? Det blir inte bara enklare att hålla reda på fakturor utan man får oftast mer extratjänster, utan att behöva betala något extra. Det kan till exempel handla om mer surf eller extra SIM-kort.

Företagsabonnemang med 5G

Se till att operatören du väljer ger dig tillgång till 5G-nätet så har du ett framtidssäkrat abonnemang. Det finns många fördelar med 5G, både för privatkunder och företagskunder. På företagssidan är några av fördelarna:

  • Ökad produktivitet då komplicerade uppgifter går snabbare.
  • Enklare att hålla videomöten utan avbrott.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Relaterade artiklar

Kom igång med ditt abonnemangÖverlåta ett abonnemang

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.