Apple Watch UltraTerrängloop M/L

Apple Watch Ultra – terrängloop M/L är en grym smartklocka som passar för dig som tycker om att springa, simma och vandra. Tack vare de hälso- och aktivitetsfunktionerna får du bra kontroll över din kropp. Det här är storlek M/L och passar dig med lite större handled. Har du en mindre handled tipsar vi om Apple Watch Ultra – Terrängloop S/M. Terrängloop är ett armband som är både skönt, lätt och flexibelt. Det är lätt att sätta på och ta av klockan, och den krångelfria förslutningen gör att du enkelt kan justera klockan medan du tränar. Materialet är stretchigt och armbandet kan enkelt spännas åt genom att dra.

Om klockan

Robust Apple Watch Ultra - terrängloop M/L

Apple Watch Ultra är en riktigt robust och tålig smartklocka från Apple. Den är gjord för dig med en aktiv livsstil. Apple Watch Ultra har en stor och ljus Retinaskärm som alltid är igång. Och den har safirglas.

Tål damm och vatten

Apple Watch Ultra har mycket bra skydd mot vatten och damm. Den är vattentålig ner till 100 meters djup och tål damm enligt IP6X. Klockan har ett titanhölje som är testat enligt militärstandard MIL-STD 810H. Den har också en djupmätare som mäter djup i realtid, ner till 40 meters djup. Den mäter också vattentemperaturen. Är du mycket intresserad av vattensporter och dykning rekommenderar vi Apple Watch Ultra – havsband. Det armbandet är speciellt utformat för att exempelvis passa ovanpå en våtdräkt. Självklart funkar även Apple Watch Ultra – terrängloop M/L i vatten.

Förenkla träningen med aktiveringsknappen

Apple Watch Ultra – terrängloop M/L har en aktiveringsknapp på sidan som förenklar din träning. Du kan själv välja vad du vill att knappen ska göra. Medan du tränar kan ett knapptryck exempelvis innebära att den styr ditt styrkepass, markerar ett nytt varv eller går vidare till nästa intervall. Aktiveringsknappen kan också kopplas till en karta, där den kan markera var du är eller hjälpa dig att hitta tillbaka med kompass.

Apple Watch Ultra – terrängloop M/L räddar liv

Aktiveringsknappen hjälper inte bara till vid träning, den har även en funktion som kan rädda liv. Ifall du går vilse eller skadar dig, kan du kalla på hjälp med aktiveringsknappen. Då kommer ett högt ljud att låta, en siren på 86 decibel. Den kan höras på upp till 180 meters avstånd.

Tål olika väder och temperaturer

Klockans batteri kan hålla i upp till 60 timmar, om du har strömsparläget på. Det kan vara bra att använda om du är någonstans där du inte har möjlighet att ladda klockan. Apple Watch Ultra – terrängloop M/L funkar i temperaturer från -20 till +55° C.

Apple Watch Ultra kräver en iPhone 8 eller senare med iOS 16 eller senare.

Teknisk specifikation
Funktioner
Appen EKGJa
Appen Syrenivå i blodetJa
Temperatur­avläsningJa
Varningar om oregelbunden rytmJa
Varningar vid låg och hög pulsJa
VattentåligVattentålig ner till 100 m
DjupmätareJa
Sensor för vattentemperaturJa
Modellbeskrivning
Boettens vikt61,3 g
Boettstorlek49 x 44 x 14,4 mm
Skärmstorlek410 x 502
SkärmtypRetina LTPO OLED-skärm som alltid är på
Lagringskapacitet32 GB
UppkopplingWiFi + 4G (eSIM)
GPSGPS + Cellular
Bluetooth5.0
BatteritidUpp till 18 timmar med mobiluppkoppling, upp till 36 timmar utan.
I förpackningen
I förpackningenApple Watch Ultra, armband/loop, magnetisk snabbladdningskabel med usb-c-kontakt
eSIM för smartwatch

Med eSIM för smartwatch kan du sms:a, ringa samtal, lyssna på musik och poddar var du än befinner dig utan att ha din mobil med dig. Har du ett mobilabonnemang hos Comviq kan du skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch för bara 45 kr/mån. Läs mer om eSIM.

Apple Watch Ultra med svart och grå terrängloop
Välj färg
Svart/grå
Material på boett
Storlek på boett
Välj delbetalning på din smartwatch
Totalt
305
kr/måni 36 mån
Minsta totalpris är 10980 kr

Kampanj!

Just nu får du 3 fria månader med eSIM för smartwatch (skaffas genom klockan, senast 19 juni). Läs mer om hur du skaffar eSIM för smartwatch.