Apple-Watch-Ultra-2-Havsband-Blue-IQ---front.pngApple-Watch-Ultra-2-Havsband-Blue-IQ---side.pngApple-Watch-Ultra-2-Havsband-Blue-IQ---back.png

Apple Watch Ultra 2 4G - Havsband

Den mest kraftfulla och tåliga versionen av Apple Watch har blivit ännu bättre. Det specialutvecklade S9 SiP-chippet i Apple Watch Ultra 2 möjliggör fler smarta funktioner, som dessutom är lättare än någonsin att använda på den otroligt ljusstarka skärmen.

Skaffa Watch Ultra 2 med Havsband om du vill ha ett snyggt och flexibelt armband som sitter perfekt även när våtdräkten är på. Det passar bäst på handleder som mäter 130–200 mm.

Färg

Blå

Material på boett

Välj storlek på boett

Välj betalning av klockan

Dela upp betalningen eller betala direkt
Kampanj! Skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch och få den första månaden utan extra kostnad. Sedan kostar det 45 kr/mån. Då kan du ringa och messa med klockan, utan att ha mobilen i närheten.

Totalt

319
kr/måninkl. moms

Totalt

319

kr/mån i 36 måninkl. moms

Precis så robust som den ser ut

Apple Watch Ultra 2 uppskattar en utmaning lika mycket som du. Den tål vatten ner till 100 meters djup, är dammtät enligt IP6X och redo för extrema temperatur- och höjdvariationer. Boetten, som är tillverkad av lättviktigt och hållbart titan, har upphöjda kanter som skyddar det starka safirglaset mot stötar.

Gör den till din med ett havsband – ett flexibelt och stilrent armband som sitter perfekt även ovanpå en våtdräkt. Det passar bäst på handleder som är 130–200 mm i omkrets.

Mer kraft från S9 SiP

Apples egenutvecklade systemkrets S9 SiP har 60 % fler transistorer jämfört med förra generationen och dubbelt så snabb maskininlärning. Det betyder att Apple Watch Ultra 2 kan säkra din integritet genom att behandla hälso- och träningsdata direkt på din handled, utan att ta omvägen vi molnet.

Det snabba chippet gör det också möjligt att styra watchOS-funktionerna med den smarta gesten dubbeltryck.

En lysande träningspartner

En annan nyhet i Apple Watch Ultra 2 är att skärmen blivit mer ljusstark. I direkt solljus förblir skärmen läsbar genom upp till 50 % högre ljusstyrka än föregångaren. På natten däremot, kan ljusstyrkan sänkas till ett minimum så att skärmen är synlig utan att störa.

Apple Watch Ultra med Apple Pay

Apple Watch Ultra har stöd för Apple Pay, vilket gör att du slipper plocka fram plånboken när det är dags att betala. Håll bara fram och blippa klockan. Enkelt, eller hur?

Apple Watch Ultra - Havsband med eSIM

Apple Watch Ultra har stöd för eSIM. Skaffa ett tilläggsabonnemang direkt i klockan, så kan du lämna mobilen hemma när du ska iväg. Då funkar det att ringa och messa med klockan. Du kan också använda kartor och ladda ner appar direkt i din klocka.

Apple Watch Ultra 2 kräver en iPhone Xs eller senare med iOS 17 eller senare

Funktioner

Appen EKGJa
Appen Syrenivå i blodet Ja
Temperatur­avläsningJa
Varningar om oregelbunden rytmJa
Varningar vid låg och hög pulsJa
VattentåligVattentålig ner till 100 m
Djupmätare
Sensor för vattentemperaturJa
HöjdmätareJa

Modellbeskrivning

Boettens vikt61,4 g
Boettstorlek49 x 44 x 14,4 mm
Skärmstorlek410 x 502
SkärmtypRetina LTPO OLED-skärm som alltid är på, ljusstyrka upp till 3000 nits. Lägsta ljusstyrka 1 nits.
Lagringskapacitet64 GB
UppkopplingWiFi + 4G (eSIM)
GPSGPS + Cellular
Bluetooth5.3
BatteritidUpp till 18 timmar, upptill 36 timmar i strömsparläge

Övrigt

I förpackningenApple Watch Ultra 2, armband/loop, magnetisk snabbladdningskabel med usb-c-kontakt