Apple-Watch-Ultra-2-Bergsloop-Blue-Alpine-IQ---front.pngApple-Watch-Ultra-2-Bergsloop-Blue-Alpine-IQ---side.pngApple-Watch-Ultra-2-Bergsloop-Blue-Alpine-IQ---back.png

Apple Watch Ultra 2 4G - Bergsloop (L)

Den mest kraftfulla versionen av Apple Watch har blivit ännu bättre. Tack vare det nya S9 SiP-chippet möjliggörs fler smarta funktioner med Apple Watch Ultra 2 som den mångsidiga gesten dubbeltryck.

Armbandet Bergsloop är tillverkat i sömlös textil i två lager för maximal hållbarhet. Det sitter säkert med hjälp av förstärkta öglor och en korrosionsbeständig G-krok. Storlek large passar bäst på handleder som mäter 165–210 mm.

Färg

Blå

Material på boett

Välj storlek på boett

Välj betalning av klockan

Dela upp betalningen eller betala direkt
Kampanj! Skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch och få den första månaden utan extra kostnad. Sedan kostar det 45 kr/mån. Då kan du ringa och messa med klockan, utan att ha mobilen i närheten.

Totalt

319
kr/måninkl. moms

Totalt

319

kr/mån i 36 måninkl. moms

Storlekar på armband

  • L passar handleder som är 165-210 mm

  • M passar handleder som är 149-190 mm

  • S passar handleder som är 130-160 mm

Lika robust som den är elegant

Apple Watch Ultra 2 är redo för alla utmaningar, från 100 meters djup till 9 000 meters höjd. Den är också dammtät enligt IP6X och klarar extrema temperaturer. Boetten är tillverkad av lättviktigt och hållbart titan, med upphöjda kanter som skyddar det starka safirglaset mot stötar.

Armbandet Bergsloop är tillverkat i sömlös textil i två lager för maximal hållbarhet. Det sitter säkert med hjälp av förstärkta öglor och en korrosionsbeständig G-krok.

Mer kraft från S9 SiP

Den uppgraderade systemkretsen S9 SiP har 60 % fler transistorer jämfört med föregångaren och har blivit dubbelt så snabb på att bearbeta data med maskininlärning. Det betyder inte bara att Apple Watch Ultra 2 är snabbare – den säkrar också din integritet genom att behandla hälso- och träningsdata direkt på din handled, utan att ta omvägen vi molnet.

En lysande träningspartner

En annan nyhet i Apple Watch Ultra 2 är att skärmen blivit mer ljusstark. I direkt solljus förblir skärmen läsbar genom upp till 50 % högre ljusstyrka än föregångaren. I nattligt ljus däremot, kan ljusstyrkan sänkas till ett minimum så att skärmen är synlig utan att störa.

Skaffa eSIM till klockan

Skaffa eSIM så kan du ringa och SMS:a med klockan, utan att ha mobilen med dig. Känn friheten av att slippa släpa på fler grejer i dina fickor.

Apple Watch Ultra 2 kräver en iPhone Xs eller senare med iOS 17 eller senare

Funktioner

Appen EKGJa
Appen Syrenivå i blodet Ja
Temperatur­avläsningJa
Varningar om oregelbunden rytmJa
Varningar vid låg och hög pulsJa
VattentåligVattentålig ner till 100 m
Djupmätare
Sensor för vattentemperaturJa
HöjdmätareJa

Modellbeskrivning

Boettens vikt61,4 g
Boettstorlek49 x 44 x 14,4 mm
Skärmstorlek410 x 502
SkärmtypRetina LTPO OLED-skärm som alltid är på, ljusstyrka upp till 3000 nits. Lägsta ljusstyrka 1 nits.
Lagringskapacitet64 GB
UppkopplingWiFi + 4G (eSIM)
GPSGPS + Cellular
Bluetooth5.3
BatteritidUpp till 18 timmar, upptill 36 timmar i strömsparläge

Övrigt

I förpackningenApple Watch Ultra 2, armband/loop, magnetisk snabbladdningskabel med usb-c-kontakt