Mobilsurf

Om du surfar mycket med din mobil kan det vara bra att köpa till extra surf. Med vår mobilsurf kan du surfa i 4G-hastighet! Upp till 80 Mbit/s. Med 3G surfar du i upp till 21 Mbit/s

Mobilsurf 1 GB
50 kr
Giltig i 30 dagar

Tanka 1 GB surf

Mobilsurf 3 GB
100 kr
Giltig i 30 dagar

Tanka 3 GB surf

Mobilsurf 10 GB
200 kr
Giltig i 30 dagar

Tanka 10 GB surf

Information om mobilsurf

Mitt konto kan du hålla kolla på hur mycket surf du har förbrukat. Du kan också kolla genom att slå *111# och välj Detaljerat saldo och sedan Mobilsurf.

Vanliga frågor och svar om mobilsurf

  • Alla surfpaket har 30 dagars giltighetstid. När giltighetstiden går ut så förfaller även eventuell resterande datamängd av ditt surfpaket.
  • Nej, surfpaketen finns endast som engångsköp. Om din data tar slut så får du ett SMS med uppmaning om att köpa mer surf.
  • Du kan antingen köpa mer surf genom att tanka via comviq.se eller m.comviq.se i mobilen. Du kan också köpa mer surf direkt i vår app om du har en smartphone.
  • Vi vill alltid erbjuda våra kunder de bästa, enklaste och billigaste produkterna eller tjänsterna. Utvecklingen går framåt och marknaden förändras, det innebär att vi ibland måste plocka bort gamla tjänster eller produkter för att göra plats för nya och bättre alternativ.
  • Du som prenumererar på ett av de gamla paketen påverkas inte alls utan kan fortsätta prenumerationen precis som vanligt.

För fler frågor och svar om mobilsurf, besök kundservice