Fastpris

Med Sveriges billigaste Fastpris kan du ringa, SMS:a & MMS:a helt fritt och får full kontroll på dina mobilkostnader. Surf ingår.

Fastpris
GRATIS
STARTPAKET
Beställ
245 kr

3 GB surf.

Gäller i 30 dagar

Tanka 245
195 kr

1 GB surf.

Gäller i 30 dagar

Tanka 195
145 kr

0,2 GB surf.

Gäller i 30 dagar

Tanka 145
Vecka 45 kr

0,2 GB surf.

Gäller i 7 dagar

Tanka 45
Samtal inom Sverige
- alla nät och operatörer
0 kr
SMS inom Sverige
- alla nät och operatörer
0 kr
MMS inom Sverige
- alla nät och operatörer
0 kr
Surf 4G - upp till 80 Mbit/s 3 GB
Öppningsavgift 0 kr
IP-telefoni 0 kr
SMS-köp Ingår ej. Du behöver +Saldo för att använda tjänsten.
Betalsamtal (ex Eniro) Ingår ej. Du behöver +Saldo för att använda tjänsten.
Utlandspriser Ingår ej. Du behöver +Saldo för att använda tjänsten.
Se utlandspriser
Vad är +Saldo

Tjänster där du behöver +SALDO

Med +Saldo kan du göra det som inte ingår i Fastpris.

Fastpris

Ring superbilligt till och från utlandet

Med +Saldo kan du ringa till och från utlandet. När du ringer till utlandet gör du det till våra billigaste utlandspriser – samma som för Amigos.

Fastpris

Gör SMS-köp

Med +Saldo kan du handla i Selecta-automater, köpa hem fotbollsmatcher till datorn och liknande inköp som du betalar via SMS.

Fastpris

Ring betalsamtal

Med +Saldo kan du rösta på din favorit i Idol och ringa till Nummer-upplysningen – alltså de där samtalen som kostar lite extra.

TANKA +SALDO 40 Kr
  • Efter giltighetstiden går prisplanen över till Bas.
  • I Fastpris 145, 195 och 245 ingår 20 000 minuter, 20 000 SMS och 20 000 MMS till alla nät inom Sverige samt angiven surf under giltighetstiden. I Fastpris Vecka 45 ingår 5000 minuter, 5000 SMS och 5000 MMS till alla nät i Sverige samt angiven surf under giltighetstiden. Ditt saldo fylls inte på med några pengar då alla samtal, SMS och MMS i Sverige är fria.
  • Om ny tankning görs innan föregående giltighetstid löpt ut så kommer din nya pott att adderas på de samtal, SMS/MMS och surf som du har kvar från din första tankning. Din nya giltighetstid blir summan av de dagar du har kvar från din första tankning plus den nya giltighetstiden. Detta gäller upp till en maximal pottnivå på 60,000 minuter, 60,000 SMS/MMS, 9 GB surf och en total giltighetstid på 6 månader.
  • Surf i mobilen gäller inom Sverige. Efter förbrukad volym kan du köpa ett surfpaket. Läs mer om våra surfpaket här.
  • Samtal och SMS till och från utlandet samt betalsamtal ingår inte i Fastpris utan kostar enligt prislista.
Ladda ner prislista för Fastpris(pdf) | Villkor

KONTANTKORT – SÅ FUNKAR DET

Med Comviq Kontantkort har du inte någon bindningstid och du väljer själv prisplan efter vad som passar dig bäst. När du beställer kontantkort så skickar vi hem ett SIM-kort till dig, och det enda du behöver göra är att sätta in det i din mobil och tanka kortet med en prisplan. Du kan alltid se ditt saldo, dvs hur mycket du har kvar att ringa och surfa för, på mitt konto på comviq.se eller i vår app. Appen hittar du i App store (iOS) & Google play (Android).

tackning
SAMMA NÄT FAST BILLIGARE

Vi delar nät med Tele2, Telia och Telenor.

Frågor och svar - Fastpris Kontant

Du fortsätter att ha Fastpris och får värdet av prisplanen på ditt saldo. Pengar på ditt saldo behöver du om du vill använda Comviqs Pluspaket, surfpaket som betalas per månad, ringa och SMS:a till och från utlandet eller använda övriga betaltjänster.
Eftersom du automatiskt får fria samtal, SMS, MMS och 3 GB surf behöver du vanligtvis inte pengar på ditt saldo. Saldot behöver du endast om du vill köpa eller göra något utöver det som ingår i prisplanen t.ex. köpa till extra surf eller ringa till utlandet. Vill du ha ett saldo kan du tanka valfri övrig prisplan under samma period. Du ligger då kvar på Fastpris och får värdet av den andra prisplanens valör på ditt saldo.
För att ringa till och från utlandet behöver du fylla på ditt saldo med pengar. Det gör du genom att tanka valfri annan prisplan än Fastpris. Du fortsätter att ha Fastpris och får värdet av prisplanen på ditt saldo. För att se priser för att ringa till och från utlandet, klicka här.
Du kan inte byta prisplan under de 30 dagar som du har Fastpris. Efter 30 dagar hamnar du automatiskt på Bas. För att byta prisplan från Bas tankar du en annan valfri prisplan.

För fler frågor om Fastpris Kontant, besök kundservice.