Maxpris - Spärra abonnemang för extra kostnader

Du som har mobilabonnemang hos Comviq kan med hjälp av Maxpris slippa överraskningar och onödiga kostnader när du är utomlands. Vad tjänsten gör är att den spärrar övriga köp när det är aktivt för utlandssamtal, SMS-köp och betalsamtal. Dina fria samtal, SMS och MMS inom Sverige är självklart fortfarande kvar.

Hur du slår på Maxpris

Inne i Mitt Konto, under menyvalet ”Inställningar”, kan du enkelt slå av och på en spärr på hur mycket (utöver ditt mobilabonnemang) du ska kunna ringa för. Det innebär att din faktura aldrig kan bli högre än det maxpris du väljer.

Du kan välja bland dessa Maxpris (som tillkommer i din faktura om de nyttjas):

• 0 kronor
  • 200 kronor
  • 300 kronor
  • 500 kronor

Tjänsten aktiveras direkt när du slår på det. Men kom ihåg att köp och kostnader som tillkommit före aktivering kommer debiteras på nästkommande månads faktura.