Så fungerar Hämta direkt

Köp din mobil på vår sida och hämta sedan ut den i en butik nära dig. Vi gillar när det är enkelt och smidigt!

OBS! Just nu erbjuder vi inte hämta direkt!

Hämta direkt är ett samarbete mellan Comviq, Pressbyrån och 7-Eleven. Med Hämta direkt beställer du din mobil och hämtar ut den direkt i din närmsta butik.

Så här enkelt är det:

  1. Välj vilken mobil du vill ha.
  2. Välj färg, surfmängd och gå vidare.
  3. Skriv in ditt personnummer, mejladress och mobilnummer. Finns en 7-Eleven eller Pressbyrå på din postort får du upp alternativet "Hämta direkt". Väljer du ”Hämta direkt” får du förslag på en butik nära dig. Du kan givetvis ändra butik om du vill.
  4. När du är klar med beställningen får du en orderbekräftelse, som även skickas till din mejladress.
  5. Hämta ut mobilen i den butik du har valt – på en gång eller senast om 24 timmar. Glöm inte din legitimation.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra dig om du meddelar Comviq inom 14 dagar. Om du vill ångra ditt köp är det enklast att kontakta Comviqs kundservice.

Osäker på vilken mobil du ska välja?

Börja gärna med att jämföra mobiler från alla varumärken vi har på Comviq. Då får du snabbt en översikt över de olika mobilerna och kommer lättare kunna göra ett val som passar dig.
Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Håll koll på din surf

Inne på Mitt Konto kan du enkelt se hur mycket du har surfat och vad du har kvar.

Vanliga frågor

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Om du har ett abonnemang som tillåter dig att ringa utomlands betalar du inget extra utöver din vanliga månadskostnad om du ringer inom EU/EES.Om du befinner dig utomlands i övriga världen ringer du till en rörlig kostnad som läggs på din faktura i efterhand. Välj land ovanför på den här sidan för att se priser. Du kan också välja att köpa ett utlandspaket där utlandssamtal ingår. Har du abonnemanget GO behöver du ha +Saldo.Om du har något av våra största abonnemang eller kontantkort så ingår fria samtalsminuter till utlandet. Läs mer här.

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1GB surf. Detta för endast 79 kr per dag.

Om du vill ändra abonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i appen. När du är inloggad klickar du på “Välj annat abonnemang” och byter till det abonnemang du vill ha.

Fakturan kommer till din mejl. I Mitt Konto eller appen kan du ändra till något annat betalsätt.

Om du har ett mobilabonnemang kan du aktivera vår tjänst Maxpris via Mitt Konto. Då kan du själv bestämma ett maxbelopp för vad ditt abonnemang får kosta varje månad. Du kan till exempel välja att det inte ska kosta mer än den vanliga månadsavgiften, men också sätta ett lite högre maxpris.Ett bra sätt att skydda sig mot höga kostnader när du är utanför EU/EES är att använda våra Surfpaket. Med paketen får du billigast möjliga utlandssurf till ett fast pris. När surfen i paketet är slut väljer du själv om du vill köpa mer eller inte. Inom EU/EES ingår fri roaming för de flesta av våra abonnemang och kontantkort.

Här kan du läsa om kampanjer med tillbehör på köpet.